Ekran kartsız i3-2120 sistem GTA 5'te kaç FPS verir?

Ömer02

Picopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, boyle bır sıstem dızdım, 16 GB DDR3 RAM Intel i3-2120 ekran kartı yok. Intel HD 2000 kullanıyor. Şu an Steam'den GTA 5 ınıyor. Tum ayarları kapatsam her şey en dusukte kac FPS alırım? Fazla beklentım yok zaten kasmadan donmadan oynatsa yeter. Sımdıden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, boyle bır sıstem dızdım, 16 GB DDR3 RAM Intel i3-2120 ekran kartı yok. Intel HD 2000 kullanıyor. Şu an Steam'den GTA 5 ınıyor. Tum ayarları kapatsam her şey en dusukte kac FPS alırım? Fazla beklentım yok zaten kasmadan donmadan oynatsa yeter. Sımdıden teşekkürler.

Ekran kartı olmayan sistemde HD Graphics ile GTA 5 oynayamazsınız. Hiç yoktansa eski ama güçlü bir ekran kartı ile en yüksek ayarlarda 50 FPS alabilirsiniz.
Not: GTX280 ila GTX 1050 serisi arasında bile alsanız oynatır.

Son düzenleme:
Config dosyaları ile oynayınca grafikler değiştirip oynayabilirsiniz video bırakıyorum izlerseniz bence bi deneyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam HDD ise biraz gözünüzü kanser eder. 20 FPS 800x600 ayrıca gölgeler kapalı texturelar en düşükte özel ayarlar yapıp anca 20 25 FPS oynarsınız ayrıca HDD falansa şehir içinede giremezsiniz dağlarda/kasaba taraflarında anca araba falan sürersiniz onun dışında kasmayla falan çok zor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı