Erdem37 Kilopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 907 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri intel core i7-4770 - intel hd graphics 4600 - rx 6400 4 gb Low profile -16gb ram 1600mhz - 480 gb ssd - 320 gb harddisk Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #11 F model işlemcilerde iGPU yani dahili grafik bulunmamaktadır. koray105 dedi: 10400F de GPU var mı güzel kardeşim? Genişletmek için tıkla... Hocam 10.nesil Intel işlemcilerde dahili ekran kartı vardır.
koray105 dedi: 10400F de GPU var mı güzel kardeşim? Genişletmek için tıkla... Hocam 10.nesil Intel işlemcilerde dahili ekran kartı vardır.
SON İ3 BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.050 Çözümler 2 21 Şubat 2021 #12 Erdem37 dedi: Hocam 10.nesil Intel işlemcilerde dahili ekran kartı vardır. Genişletmek için tıkla... Sonunda "F" ibaresi olanlarda yok. Yanlış bilgi vermeyin.
Erdem37 dedi: Hocam 10.nesil Intel işlemcilerde dahili ekran kartı vardır. Genişletmek için tıkla... Sonunda "F" ibaresi olanlarda yok. Yanlış bilgi vermeyin.
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #13 Anakart uyumlu ama yakışmamış, RAM'ler olması gerekenden düşük, kasa fiyatına göre kötü. Daha iyisi toplanabilir.
Anakart uyumlu ama yakışmamış, RAM'ler olması gerekenden düşük, kasa fiyatına göre kötü. Daha iyisi toplanabilir.
Erdem37 Kilopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 907 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri intel core i7-4770 - intel hd graphics 4600 - rx 6400 4 gb Low profile -16gb ram 1600mhz - 480 gb ssd - 320 gb harddisk Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #14 SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Sonunda "F" ibaresi olanlarda yok. Yanlış bilgi vermeyin. Genişletmek için tıkla... Yanlışımı düzelttiğin için teşekkürler.
SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Sonunda "F" ibaresi olanlarda yok. Yanlış bilgi vermeyin. Genişletmek için tıkla... Yanlışımı düzelttiğin için teşekkürler.
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #15 Erdem37 dedi: Hocam 10.nesil Intel işlemcilerde dahili ekran kartı vardır. Genişletmek için tıkla... i5 10400 vs i5 10400F arasındaki farkı bana açıklar mısınız? F olunca RGB falan mı oluyor sanıyorsunuz? Hata düzeltildiğine göre bu yorumu umursamanıza gerek yok bu arada .
Erdem37 dedi: Hocam 10.nesil Intel işlemcilerde dahili ekran kartı vardır. Genişletmek için tıkla... i5 10400 vs i5 10400F arasındaki farkı bana açıklar mısınız? F olunca RGB falan mı oluyor sanıyorsunuz? Hata düzeltildiğine göre bu yorumu umursamanıza gerek yok bu arada .
Yiğit Mert Aykanat Megapat Katılım 15 Ekim 2017 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #16 Kokona Shiki dedi: Kendi ekran kartınızı takabilirsiniz sorun olmaz, bütçeniz ne kadar? Daha iyisi toplanabilir. Genişletmek için tıkla... Bu sistemi ekran kartsız alırsam orada kurmazlar mı Windows'u?
Kokona Shiki dedi: Kendi ekran kartınızı takabilirsiniz sorun olmaz, bütçeniz ne kadar? Daha iyisi toplanabilir. Genişletmek için tıkla... Bu sistemi ekran kartsız alırsam orada kurmazlar mı Windows'u?
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #17 Yiğit Mert Aykanat dedi: Bu sistemi ekran kartsız alırsam orada kurmazlar mı Windows'u? Genişletmek için tıkla... Kendileri geçici olarak bir şeyler takarlar ve isteğiniz üzerine herhangi bir Windows sürümünün 30 günlük deneme sürümünü kurabilirler.
Yiğit Mert Aykanat dedi: Bu sistemi ekran kartsız alırsam orada kurmazlar mı Windows'u? Genişletmek için tıkla... Kendileri geçici olarak bir şeyler takarlar ve isteğiniz üzerine herhangi bir Windows sürümünün 30 günlük deneme sürümünü kurabilirler.
Yiğit Mert Aykanat Megapat Katılım 15 Ekim 2017 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #18 Salsa dedi: Kendileri geçici olarak bir şeyler takarlar ve isteğiniz üzerine herhangi bir Windows sürümünün 30 günlük deneme sürümünü kurabilirler. Genişletmek için tıkla... Amacım direk ekran kartını takıp direk kullanmak. Ekran kartı yok ya hani Windows yine de kurarlar mı onu merak ettim
Salsa dedi: Kendileri geçici olarak bir şeyler takarlar ve isteğiniz üzerine herhangi bir Windows sürümünün 30 günlük deneme sürümünü kurabilirler. Genişletmek için tıkla... Amacım direk ekran kartını takıp direk kullanmak. Ekran kartı yok ya hani Windows yine de kurarlar mı onu merak ettim
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #19 Yiğit Mert Aykanat dedi: Amacım direk ekran kartını takıp direk kullanmak. Ekran kartı yok ya hani Windows yine de kurarlar mı onu merak ettim Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi kendileri orada geçici olarak bir kart ile kurarlar.
Yiğit Mert Aykanat dedi: Amacım direk ekran kartını takıp direk kullanmak. Ekran kartı yok ya hani Windows yine de kurarlar mı onu merak ettim Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi kendileri orada geçici olarak bir kart ile kurarlar.
Yiğit Mert Aykanat Megapat Katılım 15 Ekim 2017 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #20 O fiyat aralığındaki en iyi kasa hangisi? Aynı RAM'den 8 GB bende var o yüzden bu modeli seçtim yanına takmak için
O fiyat aralığındaki en iyi kasa hangisi? Aynı RAM'den 8 GB bende var o yüzden bu modeli seçtim yanına takmak için