Qaree Centipat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 22 Yer Baku, Azerbaijan Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #1 RAM 4 GB SSD veya HDD modeli HDD Ekran kartı Ekran Kartım Yok İşlemci Intel pentium CPU G645 2.90 GHz Merhaba, ekran kartsız oynanacak oyun önerilerinizi bekliyorum. Bilindik oyunları yazmazsanız sevinirim Minecraft LoL gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2023
Merhaba, ekran kartsız oynanacak oyun önerilerinizi bekliyorum. Bilindik oyunları yazmazsanız sevinirim Minecraft LoL gibi.
Carl CJ Johnson Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.986 Çözümler 13 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mart 2023 #2 Qaree dedi: Merhaba, ekran kartsız oynanacak oyun önerilerinizi bekliyorum. Bilindik oyunları yazmazsanız sevinirim Minecraft LoL gibi. Genişletmek için tıkla... İnternetiniz iyiyse GFN kullanın yok ben kullanmam diyorsanız GTA Vice City CS 1.6 vs. oynanır anca.
Qaree dedi: Merhaba, ekran kartsız oynanacak oyun önerilerinizi bekliyorum. Bilindik oyunları yazmazsanız sevinirim Minecraft LoL gibi. Genişletmek için tıkla... İnternetiniz iyiyse GFN kullanın yok ben kullanmam diyorsanız GTA Vice City CS 1.6 vs. oynanır anca.
Y yiitia Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 74 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #3 Undertale Papers Please Terraria Stardew Valley Vice City, San Andreas Call Of Duty Serisi (ilk 3-4 oyununu oynarsın) Hollow Knight Portal 2 The Stanley Parable (bundan pek emin değilim ama deneyebilirsin)
Undertale Papers Please Terraria Stardew Valley Vice City, San Andreas Call Of Duty Serisi (ilk 3-4 oyununu oynarsın) Hollow Knight Portal 2 The Stanley Parable (bundan pek emin değilim ama deneyebilirsin)
Anna Karenina Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 3.405 Çözümler 17 Yer Kırşehir Merkez Daha fazla Sistem Özellikleri PC: İntel Core İ7 3770 | GT 415 | HD 4000 | 16 GB RAM DDR3 1333Mhz | Quadro H61 Anakart | 300W PSU ATX | Samsung 870 EVO 250 GB SSD | Kioxia Exceria Sata SSD 480GB | Fury 128GB SSD | Toshiba MQ0ABD038 320GB HDD | Windows 10 Pro AtlasOS Keyboard: Piranha 2345 | Mouse: Corsair Katar PRO | Headset: P47 Wireless | Monitor: Samsung SyncMaster 940BW 75 Hz | | Phone: Sony Experia M5 | Huawei P7 Lite 2017 | Laptop Asus VivoBook S14 | HP G255 i3 5005 Cinsiyet Erkek Meslek Oto yedek parça sanayi 23 Mart 2023 #4 Among Us olabilir. AOE 3 veya 2 olabilir. Son olarak CoD 1 ya da 2 olabilir.
Qaree Centipat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 22 Yer Baku, Azerbaijan Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #5 Carl CJ Johnson dedi: İnternetiniz iyiyse GFN kullanın yok ben kullanmam diyorsanız GTA Vice City CS 1.6 vs. oynanır anca. Genişletmek için tıkla... GeForce NOW bizim ülkede yok (Azerbaycan) Son düzenleme: 23 Mart 2023
Carl CJ Johnson dedi: İnternetiniz iyiyse GFN kullanın yok ben kullanmam diyorsanız GTA Vice City CS 1.6 vs. oynanır anca. Genişletmek için tıkla... GeForce NOW bizim ülkede yok (Azerbaycan)
Chivalry Kilopat Katılım 18 Ekim 2019 Mesajlar 474 Çözümler 8 23 Mart 2023 #6 Carl CJ Johnson dedi: İnternetiniz iyiyse GFN kullanın yok ben kullanmam diyorsanız GTA Vice City CS 1.6 vs. oynanır anca. Genişletmek için tıkla... yiitia dedi: Undertale Papers Please Terraria Stardew Valley Vice City, San Andreas Call Of Duty Serisi (ilk 3-4 oyununu oynarsın) Hollow Knight Portal 2 The Stanley Parable (bundan pek emin değilim ama deneyebilirsin) Genişletmek için tıkla... 3D olan oyunlar opengl kullandığı için bu oyunların çoğunu açacağını sanmıyorum. Evet oyunlar genel olarak işlemciyi kullanıyor diyeceksiniz, doğru. Ama en kötüsünden dahi olsa bir dahili ekran kartı gerekiyor.
Carl CJ Johnson dedi: İnternetiniz iyiyse GFN kullanın yok ben kullanmam diyorsanız GTA Vice City CS 1.6 vs. oynanır anca. Genişletmek için tıkla... yiitia dedi: Undertale Papers Please Terraria Stardew Valley Vice City, San Andreas Call Of Duty Serisi (ilk 3-4 oyununu oynarsın) Hollow Knight Portal 2 The Stanley Parable (bundan pek emin değilim ama deneyebilirsin) Genişletmek için tıkla... 3D olan oyunlar opengl kullandığı için bu oyunların çoğunu açacağını sanmıyorum. Evet oyunlar genel olarak işlemciyi kullanıyor diyeceksiniz, doğru. Ama en kötüsünden dahi olsa bir dahili ekran kartı gerekiyor.
Carl CJ Johnson Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.986 Çözümler 13 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mart 2023 #7 Qaree dedi: GeForce NOW bizim ülkede yok (Azerbaycan) Genişletmek için tıkla... VPN ile kullanabilirsin. Kullanacak olursan Türkiye bağlanma çünkü biz 30 dakika oynayabiliyoruz. Diğer ülkelerde 1 saat.
Qaree dedi: GeForce NOW bizim ülkede yok (Azerbaycan) Genişletmek için tıkla... VPN ile kullanabilirsin. Kullanacak olursan Türkiye bağlanma çünkü biz 30 dakika oynayabiliyoruz. Diğer ülkelerde 1 saat.
T Terrlian Decipat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 1.352 Çözümler 4 23 Mart 2023 #8 Öncelikle selam. Ekran kartınız yoksa RAM takviyesi yapmanızı öneririm. Bu bilgisayar ile oyun oynanamaz gibime geliyor.
Öncelikle selam. Ekran kartınız yoksa RAM takviyesi yapmanızı öneririm. Bu bilgisayar ile oyun oynanamaz gibime geliyor.