Ekran kartsız PC gündelik kullanılır mı?

ferhansln

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Online çalışan bir psikoloğum. Ryzen 5 7600'lü bir sistem toplayıp ekran kartını birkaç ay sonra almayı düşünüyorum. Sormak istediğim şey, işim gereği Google Meet üzerinden görüntülü görüşmeler yapıyorum sürekli, gpusuz bunu yapabilir miyim? Gündelik işlerim için bu işlemci yeterli olur mu? Donmalar, kasmalar beni çileden çıkarır mı, bu şekilde kullanan deneyimleyen birisi var mıdır?

Yeterli olur.

Yeterli olacaktır. İşlemcinin dahili ekran kartı kötü değil.

İşinize misliyle görür, RAM 16 GB'tan düşük olmasın.

İşinize yeterli olur.

Ofis laptoplarında da harici ekran kartı yok sonuç olarak, elbette kullanılır.

Gidip 4. nesil bir Intel işlemci ile sistem dahi toplasanız işinizi görür, harici ekran kartlık bir işiniz zaten yok.

Teşekkürler, cevap veren herkese. 2K monitörüm var ileriye dönük 4070 Super bir ekran kartı almak istiyorum, o yüzden aslında bu işlemciyiyi düşünüyorum. Kasayı ve kalan parçaları da ona göre toplayacağım. Birkaç ay idare etmesi yeterli ki siz de zaten işimi göreceğini söylediniz.

7600 yerine 8600G veya daha pahalı olan 8700G alırsan her işini görür ayrıca hemen her oyunu 1080p'de oynarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…