EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 13 Temmuz 2021 #11 uksenk dedi: Hocam ekran karti Genişletmek için tıkla... APU işlemci yani işlemcinin dahili grafik birimi bulunuyor. Burada da FPS testleri mevcut. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
uksenk dedi: Hocam ekran karti Genişletmek için tıkla... APU işlemci yani işlemcinin dahili grafik birimi bulunuyor. Burada da FPS testleri mevcut. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
uksenk Decapat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2021 #12 uksenk dedi: Hocam ekran karti Genişletmek için tıkla... Ekran kartlı öneriniz varmı demistim yanlış yazmisim galiba hocam
uksenk dedi: Hocam ekran karti Genişletmek için tıkla... Ekran kartlı öneriniz varmı demistim yanlış yazmisim galiba hocam
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 13 Temmuz 2021 #13 uksenk dedi: Ekran kartlı öneriniz var mı demistim yanlış yazmisim galiba hocam. Genişletmek için tıkla... 3000TL'ye ekran kartlı sistem öneremem. En az 4500e çıkmanız lazım düzgün bir şey için.
uksenk dedi: Ekran kartlı öneriniz var mı demistim yanlış yazmisim galiba hocam. Genişletmek için tıkla... 3000TL'ye ekran kartlı sistem öneremem. En az 4500e çıkmanız lazım düzgün bir şey için.
uksenk Decapat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2021 #14 EREN SATAR dedi: 3000TL'ye ekran kartlı sistem öneremem. En az 4500e çıkmanız lazım düzgün bir şey için. Genişletmek için tıkla... Hocam 4500 daldığınız sistem yayın konusunda işlevli olurmuki ekran kartsız alirim ileride kartı alirim ama amd olursa sevinirim ekran karti ucuz olması açısından
EREN SATAR dedi: 3000TL'ye ekran kartlı sistem öneremem. En az 4500e çıkmanız lazım düzgün bir şey için. Genişletmek için tıkla... Hocam 4500 daldığınız sistem yayın konusunda işlevli olurmuki ekran kartsız alirim ileride kartı alirim ama amd olursa sevinirim ekran karti ucuz olması açısından