Ekran kartsız R5 5600 nasıl alınır?

ayrx

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba elimde ekran kartı var aslında SSD ve PSU da var. Ekran kartsız Ryzen 5 5600 almak istiyorum kredi kartıyla alacağım ama tak çalıştır olması gerekiyor. Elimde anakart yok, yani işlemci ve ekran kartını taktığım an görüntü almam gerekli. Önerilerinizi bekliyorum. Bütçeyi olabildiğince uygun tutmaya çalışıyorum yani en uygun ürünleri arıyorum.

Hocam ne istediğinizi tam olarak anlamış değilim, elinizde anakart olmadan ekran kartı ve işlemciyi nasıl çalıştırmayı düşünüyorsunuz acaba?

İşlemcinin direkt çalışması için güncel bir anakart lazım.
B550 anakartlar direkt Ryzen 5000 serisi işlemcileri çalıştırır. B450 ve A520 anakartlar için BIOS'unun güncel olması lazım. Anakartı alacağınız satıcıya sormalısınız.

Aradığım cevap teşekkür ederim.

Anakart yok ise işlemciyi nereye takacaksınız tam olarak merak ettim?

Anakart ve işlemci alacağım diyorum tak çalıştır anakart olması gerekli.

Ben de farklı anladım kusura bakmayın tak çalıştır deyince direk görüntü alabileceğiniz harici bir sistem olarak düşündüm

Hocam alabileceğiniz uygun fiyatlı B450 anakart olur doğrudan görüntü vermiyor ama İtopya, Teknobiyotik gibi yerler güncelleyip satıyor bende yakın zamanda aldım sipariş notuna güncellenmesi söyledim ve arayarak teyit ettim güncel olarak gönderdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…