Ertuncaknc Decapat Katılım 3 Ocak 2019 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar elimde şöyle bir şey var ama bütçeyi aşamıyorum. Değiştirmem gereken aynı fiyat aralıklarında olan parça önerilerinize açığımda. Elimde Windforce 1660S var. Kasa:GameBooster JBST-GBG3030B Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa PSU:Cooler Master MWE 550W 80+ Güç Kaynağı Anakart:Gigabyte B450M S2H 3200mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart İşlemci:Amd Ryzen 5 3600 3,6GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci 10186221 | Trendyol RAM:Xpg Spectrix D41 Rgb 16gb 2x8 3000mhz Ddr4 Ax4u300038g16a-dr41 - n11.com. SSD:Kingston Sa400S37/480G Ssd Disk: Amazon.com.tr
Arkadaşlar elimde şöyle bir şey var ama bütçeyi aşamıyorum. Değiştirmem gereken aynı fiyat aralıklarında olan parça önerilerinize açığımda. Elimde Windforce 1660S var. Kasa:GameBooster JBST-GBG3030B Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa PSU:Cooler Master MWE 550W 80+ Güç Kaynağı Anakart:Gigabyte B450M S2H 3200mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart İşlemci:Amd Ryzen 5 3600 3,6GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci 10186221 | Trendyol RAM:Xpg Spectrix D41 Rgb 16gb 2x8 3000mhz Ddr4 Ax4u300038g16a-dr41 - n11.com. SSD:Kingston Sa400S37/480G Ssd Disk: Amazon.com.tr
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 14 Mayıs 2020 #2 Kasa dışında hepsi mükemmel. Hayırlı olsun.
Tekila Harun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2019 Mesajlar 1.261 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2020 #3 Gamebooster markasından uzak dur Corsair Carbide Spec Delta CC-9011166-WW RGB Midi-Tower Tempered Glass Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Corsair'in bu kasasını psusuz şekilde alabilirsin Vatan'da psusuz da satılıyor.
Gamebooster markasından uzak dur Corsair Carbide Spec Delta CC-9011166-WW RGB Midi-Tower Tempered Glass Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Corsair'in bu kasasını psusuz şekilde alabilirsin Vatan'da psusuz da satılıyor.
Ertuncaknc Decapat Katılım 3 Ocak 2019 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2020 #4 Tekila Harun dedi: Gamebooster markasından uzak dur. Corsair Carbide Spec Delta CC-9011166-WW RGB Midi-Tower Tempered Glass Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Corsair'in bu kasasını psusuz şekilde alabilirsin Vatan'da psusuz da satılıyor. Genişletmek için tıkla... O modele hiçbir yerden ulaşamadım. Bazinga Physicist dedi: Kasa dışında hepsi mükemmel. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Dark guardian mini alacağım büyük ihtimalle. Cezam vardı yazamadım arkadaşlar.
Tekila Harun dedi: Gamebooster markasından uzak dur. Corsair Carbide Spec Delta CC-9011166-WW RGB Midi-Tower Tempered Glass Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Corsair'in bu kasasını psusuz şekilde alabilirsin Vatan'da psusuz da satılıyor. Genişletmek için tıkla... O modele hiçbir yerden ulaşamadım. Bazinga Physicist dedi: Kasa dışında hepsi mükemmel. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Dark guardian mini alacağım büyük ihtimalle. Cezam vardı yazamadım arkadaşlar.
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 16 Mayıs 2020 #6 Ertuncaknc dedi: O modele hiçbir yerden ulaşamadım. Dark guardian mini alacağım büyük ihtimalle. Cezam vardı yazamadım arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Dark guardian mini mATX anakart yani küçük. Ben bunu öneririm DarkFlash Pollux USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa. burada stok yok, N11 gibi sitelerde daha uyguna alabilirsiniz.
Ertuncaknc dedi: O modele hiçbir yerden ulaşamadım. Dark guardian mini alacağım büyük ihtimalle. Cezam vardı yazamadım arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Dark guardian mini mATX anakart yani küçük. Ben bunu öneririm DarkFlash Pollux USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa. burada stok yok, N11 gibi sitelerde daha uyguna alabilirsiniz.
Ertuncaknc Decapat Katılım 3 Ocak 2019 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2020 #7 Bazinga Physicist dedi: Dark guardian mini mATX anakart yani küçük. Ben bunu öneririm DarkFlash Pollux USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa. Burada stok yok, N11 gibi sitelerde daha uyguna alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Micro ATX bir anakarta sahibim alanımda çok büyük bir alanımda yok. Fatolhout dedi: Kasa değişirse daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Dark guardian mini alacağım.
Bazinga Physicist dedi: Dark guardian mini mATX anakart yani küçük. Ben bunu öneririm DarkFlash Pollux USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa. Burada stok yok, N11 gibi sitelerde daha uyguna alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Micro ATX bir anakarta sahibim alanımda çok büyük bir alanımda yok. Fatolhout dedi: Kasa değişirse daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Dark guardian mini alacağım.
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 16 Mayıs 2020 #8 Ertuncaknc dedi: Micro ATX bir anakarta sahibim alanımda çok büyük bir alanımda yok. Dark guardian mini alacağım. Genişletmek için tıkla... Seçtiğiniz kasa oldukça iyi, güle güle kullanın.
Ertuncaknc dedi: Micro ATX bir anakarta sahibim alanımda çok büyük bir alanımda yok. Dark guardian mini alacağım. Genişletmek için tıkla... Seçtiğiniz kasa oldukça iyi, güle güle kullanın.
Ertuncaknc Decapat Katılım 3 Ocak 2019 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #9 Bazinga Physicist dedi: Seçtiğiniz kasa oldukça iyi, güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Bazinga Physicist dedi: Seçtiğiniz kasa oldukça iyi, güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.