ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.512 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 24 Temmuz 2018 #11 Özelden yardım istemek yasak. Sorununuzu buraya yazar mısınız?
E erkan4406 Decapat Katılım 4 Temmuz 2018 Mesajlar 22 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2018 #12 KrolKro29 dedi: O işlemci için anakartlara bios güncellemesi yapılması gerektiğini hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Anakart 7.nesil BİOS yüklü geliyor sanırım. ForAnAngeL dedi: Özelden yardım istemek yasak. Sorununuzu buraya yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Montaj dan çok fazla anlamıyorum.Video izleyerek topladım.Parçalar yeni ilk kurulum yapılıyor. Toshi dedi: İşlemcinin dahili ekran kartı olduğuna emin misin? Genişletmek için tıkla... Var Hd 610
KrolKro29 dedi: O işlemci için anakartlara bios güncellemesi yapılması gerektiğini hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Anakart 7.nesil BİOS yüklü geliyor sanırım. ForAnAngeL dedi: Özelden yardım istemek yasak. Sorununuzu buraya yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Montaj dan çok fazla anlamıyorum.Video izleyerek topladım.Parçalar yeni ilk kurulum yapılıyor. Toshi dedi: İşlemcinin dahili ekran kartı olduğuna emin misin? Genişletmek için tıkla... Var Hd 610
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.512 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 24 Temmuz 2018 #13 Bize adım adım neler yaptığını, hangi kabloyu nereye taktığını yazar mısın?
E erkan4406 Decapat Katılım 4 Temmuz 2018 Mesajlar 22 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2018 #14 Harry Ahmet dedi: Kasadan güç geldiği halde mi açılmıyor? Genişletmek için tıkla... Güç gelip gelmediğini bilmiyorum.Kasada tık ses yok.
Harry Ahmet dedi: Kasadan güç geldiği halde mi açılmıyor? Genişletmek için tıkla... Güç gelip gelmediğini bilmiyorum.Kasada tık ses yok.
Harry Ahmet Hectopat Katılım 9 Mayıs 2018 Mesajlar 445 Çözümler 2 24 Temmuz 2018 #15 Power düğmesinin LED'i var mı
E erkan4406 Decapat Katılım 4 Temmuz 2018 Mesajlar 22 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2018 #16 Güç kaynağını monte ettim. Daha sonra ana karta işlemci fanını taktım.CPU fan 1 girişine fan kablosunu bağladım. 4GB Ram'ı slotuna taktım.DDR4 2400 MHZ. Güç kaynağından gelen 24 pini Anakarta taktım. Hd led Reset Power Pled + ve - kablolarını yerlerine taktım. Hd audio baglantısını taktım. Laptop da kullandıgım 500 gb harddiskimi taktım.Güç ve diğer bağlantısını yaptım.Windons 7 var içersisinde 32 bit. Dediğim gibi ekran kartım zaten yok. Takmadığım kablo mu var? Harry Ahmet dedi: Power düğmesinin LED'i var mı Genişletmek için tıkla... Sanıyorum var. Ama hiç bir ışık da yok. Harry Ahmet dedi: Power düğmesinin LED'i var mı Genişletmek için tıkla... Kasa Zalman ZM T3 mini
Güç kaynağını monte ettim. Daha sonra ana karta işlemci fanını taktım.CPU fan 1 girişine fan kablosunu bağladım. 4GB Ram'ı slotuna taktım.DDR4 2400 MHZ. Güç kaynağından gelen 24 pini Anakarta taktım. Hd led Reset Power Pled + ve - kablolarını yerlerine taktım. Hd audio baglantısını taktım. Laptop da kullandıgım 500 gb harddiskimi taktım.Güç ve diğer bağlantısını yaptım.Windons 7 var içersisinde 32 bit. Dediğim gibi ekran kartım zaten yok. Takmadığım kablo mu var? Harry Ahmet dedi: Power düğmesinin LED'i var mı Genişletmek için tıkla... Sanıyorum var. Ama hiç bir ışık da yok. Harry Ahmet dedi: Power düğmesinin LED'i var mı Genişletmek için tıkla... Kasa Zalman ZM T3 mini