ASUS RX 560 2 GB ekram kartım var ekran kartları malum pahalı PC'den para kazanmıyorum bu yüzden fazla para vermek saçma geliyor. İşlemci RAM anakart alıp hazır ekran kartımı kullanayım diyorum 4.5 5 k bütçe var önerileriniz nelerdir SSD veya hard diskte olacak.
ASUS RX 560 2 GB ekram kartım var ekran kartları malum pahalı PC'den para kazanmıyorum bu yüzden fazla para vermek saçma geliyor. İşlemci RAM anakart alıp hazır ekran kartımı kullanayım diyorum 4.5 5 k bütçe var önerileriniz nelerdir SSD veya hard diskte olacak.
Bende ekran kartı alamadım. Yılbaşından bu yana parça parça aldım. 850 PSU ile beraber ödediğim para 8 bin. Bence acele etmeden yavaş yavaş ekran kartsız bir sistem topla. Eski ekran kartını kullanmaya devam. İmzam da duran 2 GB Radeon 7800 ekran kartımı kullanıyorum hala. Senin yerinde olsam şu an 5 bin bütçe ile RAM işlemci alırdım. Daha sonra 3-4 ay sonra için anakart ve SSD ile giderdim.
monitör tavsiyem bizzat kendim kullanıyorum tam bir f/p https://www.hepsiburada.com/acer-kg...hd-monitor-p-HBV00000OEBWO?magaza=Hepsiburada
işlemci: tavsiyem i5 10400f alternatif i 3 10100f
anakart : MSİ b460 a pro anakart
ram: 8gb crucial 2666mhz ram yetecektir istersen 16 da yaparbilirsin bütçe çıkıyorsa
psu konusunda ileri dönük birşey istiyorsan seasonix ssr focul 80+gold 650gx xpg core reactor 650g 80+gold 850 950 tl civarı bu saydığım güç kaynakları Ayreten Corsair Cx 600f alınabilir ancak o sisteme muhtemelen 550w bile yeterli olacaktır özellikle 500 600 wat psu larda fsp lere de bakabilirsin 600tl bandında psu konusunda fikrim bu yönde yani rampage everst frisby gamepower gameboost tan uzak durun diğer markalar çokta kötü değil benim düşüncem bu yönde benden daha bilgili arkadaşlar daha doğru yorumlar yapacaktır
ben açıkcası pek beyenmedim psu yu çok boşlamışsınız halbuki sistemin yeni nesil oyunlarda da 16gb özellikle gerekli ram i mümkünse 16 yapın psu olarak xpg core reactor 650,seasonic kaliteli bir markadır 650w gx modeli çokça tavsiye edilir enkötü,coller master MWE 650 V2 alınabilir bence ssd olarak samsung evo 860 öneririm bebce pek orantılı bir sistem dizmemişsiniz gibi geldi bana bunlar tabiki benim düşüncelerim ben olsam en fazla i7 10700k falan alırdım sanırım intelin 11. nesili pek tavsiye edilmesede 10. nesilde güzel bir iş çıkarmışlardı buda göz ardı edilemez