Svalon Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #1 Şu anda elimde halihazırda RX 580+ var fakat anakartım H61 ATX anakart bunun yerine güzel bir ekran kartsız hazır sistem önerebilir misiniz?
Şu anda elimde halihazırda RX 580+ var fakat anakartım H61 ATX anakart bunun yerine güzel bir ekran kartsız hazır sistem önerebilir misiniz?
KomutanLogarra Centipat Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 934 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #2 Svalon dedi: Şu anda elimde halihazırda RX 580+ var fakat anakartım H61 ATX anakart bunun yerine güzel bir ekran kartsız hazır sistem önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bütçe nedir?
Svalon dedi: Şu anda elimde halihazırda RX 580+ var fakat anakartım H61 ATX anakart bunun yerine güzel bir ekran kartsız hazır sistem önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bütçe nedir?
Svalon Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #3 KomutanLogarra dedi: Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... Başka bir forumda hallettim hocam ama yine de yardımcı olmak isterseniz bütçe maks üst sınır 18k
KomutanLogarra dedi: Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... Başka bir forumda hallettim hocam ama yine de yardımcı olmak isterseniz bütçe maks üst sınır 18k