Ekran kartsız sistemde DisplayPort çalışır mı?

Makaleler
3
Yer
Adana
Daha fazla  
Merhaba, ben bir APU sistem topladım. Duyduğuma göre DisplayPort ekran kartına bağlanılıyormuş. Ekran kartsız çalışır mı? AOC monitör alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam gamma renkleri ayarlanıyor.Ayrıca berbat değil videolardan araştırdım baktım gamma ayarlanıyor vs. renk ayarları.

75hz 1ms verir mi yine hdmi ile bağlasam?
Verir niye vermesin? Ben MSI G271'den kutusundan çıkan HDMI 2.0 kablo ile 144 Hz 1ms alabiliyorum. HDMI 1.4 ile de alırsın rahat, sorun olacağını ihtimal vermiyorum.

Verir niye vermesin? Ben MSI G271'den kutusundan çıkan HDMI 2.0 kablo ile 144 Hz 1ms alabiliyorum. HDMI 1.4 ile de alırsın rahat, sorun olacağını ihtimal vermiyorum.
Hocam satıcı HDMI kablosunun fiyatını düşeceğim demişti ne demek istiyor?

Hocam satıcı HDMI kablosunun fiyatını düşeceğim demişti ne demek istiyor?
Ücretlendirme yaparken sadece monitöre göre fiyat referans alacak, içindeki kablonun parasını dahil etmiyor yani. Zaten mağaza detaylarında bunu belirtmesi bir garip, hepsi kutu içeriğine dahil tek fiyat oluyor zaten.

Ücretlendirme yaparken sadece monitöre göre fiyat referans alacak, içindeki kablonun parasını dahil etmiyor yani. Zaten mağaza detaylarında bunu belirtmesi bir garip, hepsi kutu içeriğine dahil tek fiyat oluyor zaten.
Hocam birşey rica edebilir miyim sizden? Ben 144hz 2.el bir monitör arıyorum.Acaba 1.000 tl civar var mıdır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…