Hsnkaraman16 Centipat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 2 8 Mayıs 2020 #1 Ben ekran kartsız sistem topladim goruntu alabilmek icin monitoru VGA girisli olan ana karta mi takmam gerek monitorum VGA firisli. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2020
Ben ekran kartsız sistem topladim goruntu alabilmek icin monitoru VGA girisli olan ana karta mi takmam gerek monitorum VGA firisli.
r.yasar10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 4.171 Çözümler 73 Yer Ege Bölgesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mayıs 2020 #2 Evet, anakarttaki VGA portundan kablo ile monitöre bağlantı yaparak görüntü alacaksınız.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.817 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 8 Mayıs 2020 #3 Evet, onboard görüntü almak için kabloyu anakarta takmanız lazım. Arka G/Ç portlarında bulabilirsiniz.
Evet, onboard görüntü almak için kabloyu anakarta takmanız lazım. Arka G/Ç portlarında bulabilirsiniz.
Bünyamin gündüz Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 85 Çözümler 1 8 Mayıs 2020 #4 Hiç kullandın mı oyunlar da falan? Performansı nasıl acaba?
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 8 Mayıs 2020 #5 Bünyamin gündüz dedi: Hiç kullandın mı oyunlar da falan? Performansı nasıl acaba? Genişletmek için tıkla... İçindeki işlecinin onboard gücüne kalmış birşey ki genelde Core-iX serisinin 630 HD Graphic oluyor.
Bünyamin gündüz dedi: Hiç kullandın mı oyunlar da falan? Performansı nasıl acaba? Genişletmek için tıkla... İçindeki işlecinin onboard gücüne kalmış birşey ki genelde Core-iX serisinin 630 HD Graphic oluyor.
Bünyamin gündüz Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 85 Çözümler 1 8 Mayıs 2020 #7 Fazla bir bilgim yok. CS:GO, PUBG, battilfield 5 gibi oyunları rahat rahat oynatır mı? Kasma falan yapar mı acaba? akiyorm dedi: İçindeki işlecinin onboard gücüne kalmış bir şey ki genelde Core-iX serisinin 630 HD Graphic oluyor. Genişletmek için tıkla... Fazla bir bilgim yok. CS:GO, PUBG, battilfield 5 gibi oyunları rahat rahat oynatır mı? Kasma falan yapar mı acaba?
Fazla bir bilgim yok. CS:GO, PUBG, battilfield 5 gibi oyunları rahat rahat oynatır mı? Kasma falan yapar mı acaba? akiyorm dedi: İçindeki işlecinin onboard gücüne kalmış bir şey ki genelde Core-iX serisinin 630 HD Graphic oluyor. Genişletmek için tıkla... Fazla bir bilgim yok. CS:GO, PUBG, battilfield 5 gibi oyunları rahat rahat oynatır mı? Kasma falan yapar mı acaba?
Patien Hectopat Katılım 5 Ekim 2019 Mesajlar 50 8 Mayıs 2020 #8 Bünyamin gündüz dedi: Fazla bir bilgim yok. CS:GO, PUBG, battilfield 5 gibi oyunları rahat rahat oynatır mı? Kasma falan yapar mı acaba? Genişletmek için tıkla... Bf hic oynamadım bilmiyorum ama csgo ve pubg rahat oynatır. YouTube da ryzen 3 2200g apu oyun performansı yazarsanız bakabilirsiniz
Bünyamin gündüz dedi: Fazla bir bilgim yok. CS:GO, PUBG, battilfield 5 gibi oyunları rahat rahat oynatır mı? Kasma falan yapar mı acaba? Genişletmek için tıkla... Bf hic oynamadım bilmiyorum ama csgo ve pubg rahat oynatır. YouTube da ryzen 3 2200g apu oyun performansı yazarsanız bakabilirsiniz
Bünyamin gündüz Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 85 Çözümler 1 8 Mayıs 2020 #9 Patien dedi: BF hic oynamadım bilmiyorum ama CS:GO ve PUBG rahat oynatır. YouTube'da Ryzen 3 2200G APU oyun performansı yazarsanız bakabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Bakarım şimdi
Patien dedi: BF hic oynamadım bilmiyorum ama CS:GO ve PUBG rahat oynatır. YouTube'da Ryzen 3 2200G APU oyun performansı yazarsanız bakabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Bakarım şimdi
Patien Hectopat Katılım 5 Ekim 2019 Mesajlar 50 8 Mayıs 2020 #10 Bünyamin gündüz dedi: Teşekkür ederim. Bakarım şimdi Genişletmek için tıkla... Rica ederim.