Ekran kartsız sistemde Windows kurulumu yapılabilir mi?

Literarycrawl

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, 7600 veya 9600X işlemcili bir sistem toplayacağım dahili GPU olduğundan dolayı ve ekran kartını 2. el alacağım. Sorum başlıktaki gibi bu işlemciler ile ekran kartını takmadan Windows kurulumu falan yapılabilir mi ve eğer sorunlu bir parça varsa bu tespit edilebilir mi? Ekran kartının test etme süresi 7 gün olduğu için eğer başka parçalarda sorun çıkarsa o parçanın yenisini alana kadar 7 gün geçeceğinden dolayı ekran kartını test edemem. Bu durumda eğer ekran kartında sorun varsa iade falan edemem. O yüzden önce ekran kartı hariç bütün parçaları sıfır alıp kurulumu falan yapıp bir sorun olmadığı durumda ekran kartını almayı düşünüyorum.

Evet çok rahat kurarsın hem de o işlemciler ile hiçbir sıkıntı olmaz görüntü alman yeterli.

Evet çok rahat kurarsın hem de o işlemciler ile hiçbir sıkıntı olmaz görüntü alman yeterli.

Sadece bazı parçalardan korkuyorum hocam. RAM, anakart ve PSU'larda sorunlar çıkabiliyor en azından bunu önceden tespit edip yenisiyle değiştirip ekran kartını sonra almak istiyorum.

Sadece bazı parçalardan korkuyorum hocam. RAM, anakart ve PSU'larda sorunlar çıkabiliyor en azından bunu önceden tespit edip yenisiyle değiştirip ekran kartını sonra almak istiyorum.

Normal hocam haklısın ucuz ürünler değil hepsi birbirini etkiliyor dediğim gibi işlemcinin dahili grafik birimi olup görüntü aldığın sürece her türlü kurarsın dahili grafik birimi ile düşük oyunları bile oynatır hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…