Ü Ümit Haktanir Hectopat Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 20 22 Şubat 2014 #1 Arkadaşlar, ekranda sadece fare var onun dışında hiçbir şey yok ve görev yöneticisinde açamıyorum. Ne yapmam lazım? Şu anda güvenli moddan yazıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2014
Arkadaşlar, ekranda sadece fare var onun dışında hiçbir şey yok ve görev yöneticisinde açamıyorum. Ne yapmam lazım? Şu anda güvenli moddan yazıyorum.
Doğancan Mavideniz Hectopat Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 381 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2014 #2 Geçmiş olsun virüsü yemişsin, sağlam bi antivirüsle C: tarat, ya da direk at formatı gitsin.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 2 Mart 2014 #3 USB'den çalışan bir tarama aracı ile PC'nizi taratın: Kaspersky Rescue Disk'i USB Bellekten Çalıştırın
USB'den çalışan bir tarama aracı ile PC'nizi taratın: Kaspersky Rescue Disk'i USB Bellekten Çalıştırın