AgresiFatih Decapat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 322 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #1 Sadece ekran ve oyunun sesini kullanmak istiyorum. Bilgisayarım o kadar da iyi değil. Ona göre öneriler bekliyorum.
Sadece ekran ve oyunun sesini kullanmak istiyorum. Bilgisayarım o kadar da iyi değil. Ona göre öneriler bekliyorum.
elmaliturta88 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 1.483 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #2 AgresiFatih dedi: Sadece ekran ve oyunun sesini kullanmak istiyorum. Bilgisayarım o kadar da iyi değil. Ona göre öneriler bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bandicam'da hazır ayarlar var oradan kendine göre ayarlayarak kullanabilirsin her türden var. Kasma yaşamazsın. Kalite düşer biraz çok değil.
AgresiFatih dedi: Sadece ekran ve oyunun sesini kullanmak istiyorum. Bilgisayarım o kadar da iyi değil. Ona göre öneriler bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bandicam'da hazır ayarlar var oradan kendine göre ayarlayarak kullanabilirsin her türden var. Kasma yaşamazsın. Kalite düşer biraz çok değil.