Mort4lResist4nce Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 564 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #1 Selam arkadaşlar, ben ekran kaydı aldım speedrun com için ama benden kayıt aldığım videonun URL'sini istiyor. Bunu nasıl yapabilirim? Yani kendi kayıt aldığım videonun URL'sini nasıl bulabilirim? Bilenler yazarsa sevinirim.
Selam arkadaşlar, ben ekran kaydı aldım speedrun com için ama benden kayıt aldığım videonun URL'sini istiyor. Bunu nasıl yapabilirim? Yani kendi kayıt aldığım videonun URL'sini nasıl bulabilirim? Bilenler yazarsa sevinirim.
CihanTheStephan Hectopat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 95 Çözümler 2 20 Temmuz 2023 #2 YouTube gibi bir siteye yükleyip o videonun URL'sini vermeniz lazım.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 20 Temmuz 2023 #3 Youtube'a yükle.
Mort4lResist4nce Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 564 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #4 Tamamdır çok sağolun arkadaşlar. CihanTheStephan dedi: YouTube gibi bir siteye yükleyip o videonun URL'sini vermeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Peki bir şey daha sorayım ekrana mobilde nasıl timer koyabilirim? Son düzenleme: 20 Temmuz 2023
Tamamdır çok sağolun arkadaşlar. CihanTheStephan dedi: YouTube gibi bir siteye yükleyip o videonun URL'sini vermeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Peki bir şey daha sorayım ekrana mobilde nasıl timer koyabilirim?