Ekran kaydı alma yazılımı önerisi

CarryExe

Hectopat
Yer
İsviçre
Daha fazla  
Bilgisayardan bazı ekran kayıtları almam lazım fakat hangi programı kullanabileceğimi bilmiyorum. Çok program olunca kafam karıştı. Ücretsiz ve kullanışlı olması önemli. (Deneme sürümü olmadan ücretsiz ya da para vererek daha iyi özelliklere sahip olunmayacak bir program.) Bilgisayarım: Dell Inspiron 5520.

Bilgisayardan bazı ekran kayıtları almam lazım fakat hangi programı kullanabileceğimi bilmiyorum. Çok program olunca kafam karıştı. Ücretsiz ve kullanışlı olması önemli. (deneme sürümü olmadan ücretsiz ya da para vererek daha iyi özelliklere sahip olunmayacak bir program.) Bilgisayarım: Dell Inspiron Bandicam ücretsiz.

Bandicam ücretsiz.

Ücretsiz ve en iyisi. OBS Studio. Video çekersen ses filtrelerinden arkada çalışan fan sesini konuşan biri varsa sesi gelmiyor çok iyi bir uygulama.

Bilgisayardan bazı ekran kayıtları almam lazım fakat hangi programı kullanabileceğimi bilmiyorum. Çok program olunca kafam karıştı. Ücretsiz ve kullanışlı olması önemli. (Deneme sürümü olmadan ücretsiz ya da para vererek daha iyi özelliklere sahip olunmayacak bir program.) Bilgisayarım: Dell Inspiron 5520.
Hocam Windows 7 kullanıyorsanız arama çubuğuna "Ekran Alıntısı Aracı" yazın ve onu kullanın. Eğer Windows 10 klavyede Windows ve G tuşuna aynı anda basın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı