KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.705 Makaleler 1 Çözümler 18 22 Mayıs 2022 #11 Noodleyiyenkel dedi: Windows 10'un Xbox game bar öneririm. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 kullanıyorum. Windows 10'da iken onu kullanmıştım. Güzeldi. omer.kankan dedi: GeForce Experience içinde bulunan Shadow Play özellğini kullan bence FPS düşüşü olmuyor. Genişletmek için tıkla... Sadece Nvidia'da mı çalışıyor?
Noodleyiyenkel dedi: Windows 10'un Xbox game bar öneririm. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 kullanıyorum. Windows 10'da iken onu kullanmıştım. Güzeldi. omer.kankan dedi: GeForce Experience içinde bulunan Shadow Play özellğini kullan bence FPS düşüşü olmuyor. Genişletmek için tıkla... Sadece Nvidia'da mı çalışıyor?
omer.kankan Centipat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #12 KingStannis dedi: Windows 8.1 kullanıyorum. Windows 10'da iken onu kullanmıştım. Güzeldi. Sadece NVIDIA'da mı çalışıyor? Genişletmek için tıkla... Evet.
KingStannis dedi: Windows 8.1 kullanıyorum. Windows 10'da iken onu kullanmıştım. Güzeldi. Sadece NVIDIA'da mı çalışıyor? Genişletmek için tıkla... Evet.
KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.705 Makaleler 1 Çözümler 18 22 Mayıs 2022 #13 @HavucluDavsan MSI Afterburner kullansam 10 dakikalık bir video kaç GB olur? Fazlaysa OBS kullanırım.
@HavucluDavsan MSI Afterburner kullansam 10 dakikalık bir video kaç GB olur? Fazlaysa OBS kullanırım.
HavucluDavsan Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 2.110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #14 KingStannis dedi: @HavucluDavsan MSI Afterburner kullansam 10 dakikalık bir video kaç GB olur? Fazlaysa OBS kullanırım. Genişletmek için tıkla... Çekeceğin kalite ve FPS'e bağlı. Ben OBS ve RivaTuner'ın birbirlerine karşı büyük bir fark yaratacağını sanmıyorum açıkçası.
KingStannis dedi: @HavucluDavsan MSI Afterburner kullansam 10 dakikalık bir video kaç GB olur? Fazlaysa OBS kullanırım. Genişletmek için tıkla... Çekeceğin kalite ve FPS'e bağlı. Ben OBS ve RivaTuner'ın birbirlerine karşı büyük bir fark yaratacağını sanmıyorum açıkçası.