Ekran kaydı nereden bulunur?

s3akkaya

Yoctopat
Daha fazla  
Win+Shift+s tuşuyla aldığım ekran kaydımı bulamıyorum. Kayıttan sonra izlememe rağmen ne geri dönüşüm kutusunda ne de kayıt klasöründe yok. Geri getirme programları da denedim bir iki tane ama bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
unknown_2024.06.26-18.46.png
AMD kartlarda " Videolar " kısmında şöyle bir klasör oluşuyor oraya atıyor resim ve videoları. Kartın AMD ise bir bak

Eki Görüntüle 2233355AMD kartlarda " Videolar " kısmında şöyle bir klasör oluşuyor oraya atıyor resim ve videoları. Kartın AMD ise bir bak
Teşekkürler ama malesef yok. Hatta daha sonra video kaydedip video adıyla aradım işte tarihle falan bütün klasörleri taradım ama bulamadım, işte 7 haziranda kaydetmiştim videoyu, görseldeki video isimleri gibi o tarihe göre aradım ama yok

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-06-26 184922.png
    Ekran görüntüsü 2024-06-26 184922.png
    58,4 KB · Görüntüleme: 34
"Videolar > Ekran Kayıtları" yoluna kaydedilir. Aşağıdaki ayar aktif değilse kendiniz el ile kaydet tuşuna basmanız gerekiyor.

Eki Görüntüle 2233358
Ayar aktif video kaydedildikten sonra izledim de ama pc yi uyku modunda kullandım birkaç gün sonra açtığımda video yok hatta videoyu kapatmamıştım bile , silindi desem geri dönüşümde de yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı