M mertolgun Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #1 Valorant'ta kendi vuruşlarımı akıcı şekilde ekran kaydına almak istiyorum. En iyi ekran kaydedici program hangisi olur benim için?
Valorant'ta kendi vuruşlarımı akıcı şekilde ekran kaydına almak istiyorum. En iyi ekran kaydedici program hangisi olur benim için?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.586 Makaleler 8 Çözümler 223 Yer İstanbul 9 Nisan 2024 #2 OBS kullanabilirsiniz.
Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 9 Nisan 2024 #3 mertolgun dedi: Valorant'ta kendi vuruşlarımı akıcı şekilde ekran kaydına almak istiyorum. En iyi ekran kaydedici program hangisi olur benim için? Genişletmek için tıkla... NVIDIA ekran kartınız var ise NVIDIA ekran kaydedicisi en iyi seçenek olacaktır.
mertolgun dedi: Valorant'ta kendi vuruşlarımı akıcı şekilde ekran kaydına almak istiyorum. En iyi ekran kaydedici program hangisi olur benim için? Genişletmek için tıkla... NVIDIA ekran kartınız var ise NVIDIA ekran kaydedicisi en iyi seçenek olacaktır.
sure1 Centipat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 515 Daha fazla Sistem Özellikleri MSİ4060 RYZEN5 5600G Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #4 mertolgun dedi: Valorant'ta kendi vuruşlarımı akıcı şekilde ekran kaydına almak istiyorum. En iyi ekran kaydedici program hangisi olur benim için? Genişletmek için tıkla... NVIDIA ekran kartınız var ise NVIDIA ekran kaydedicisi GeForce Experience AMD varsa AMD'nin kendi sürücü uygulaması.
mertolgun dedi: Valorant'ta kendi vuruşlarımı akıcı şekilde ekran kaydına almak istiyorum. En iyi ekran kaydedici program hangisi olur benim için? Genişletmek için tıkla... NVIDIA ekran kartınız var ise NVIDIA ekran kaydedicisi GeForce Experience AMD varsa AMD'nin kendi sürücü uygulaması.
UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.818 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer Mersin 9 Nisan 2024 #5 Depolama sıkıntın yoksa Mirillis Action! Kayıt kalitesi oldukça yüksek. Alternatif olarak da OBS.
M mertolgun Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #6 Paşalıı dedi: NVIDIA ekran kartınız var ise NVIDIA ekran kaydedicisi en iyi seçenek olacaktır. Genişletmek için tıkla... sure1 dedi: NVIDIA ekran kartınız var ise NVIDIA ekran kaydedicisi GeForce Experience AMD varsa AMD'nin kendi sürücü uygulaması. Genişletmek için tıkla... Onu kullanıyorumda o çok yer kaplıyor ayarları düşüğe alsamda bir öneriniz var mı?
Paşalıı dedi: NVIDIA ekran kartınız var ise NVIDIA ekran kaydedicisi en iyi seçenek olacaktır. Genişletmek için tıkla... sure1 dedi: NVIDIA ekran kartınız var ise NVIDIA ekran kaydedicisi GeForce Experience AMD varsa AMD'nin kendi sürücü uygulaması. Genişletmek için tıkla... Onu kullanıyorumda o çok yer kaplıyor ayarları düşüğe alsamda bir öneriniz var mı?
sure1 Centipat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 515 Daha fazla Sistem Özellikleri MSİ4060 RYZEN5 5600G Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #7 mertolgun dedi: Onu kullanıyorumda o çok yer kaplıyor ayarları düşüğe alsamda bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... İşine yarayanı kullan işe yaramayanı sil medal diye bir uygulama var bir de onu deneyebilirsiniz.
mertolgun dedi: Onu kullanıyorumda o çok yer kaplıyor ayarları düşüğe alsamda bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... İşine yarayanı kullan işe yaramayanı sil medal diye bir uygulama var bir de onu deneyebilirsiniz.