chuck11 Picopat Katılım 28 Ekim 2024 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #1 Oyun oynarken kaydedecek güzel bir uygululama var mı? Medal kullanıyordum ama o da sıktı artık var mı önereceğiniz?
Oyun oynarken kaydedecek güzel bir uygululama var mı? Medal kullanıyordum ama o da sıktı artık var mı önereceğiniz?
batur1121 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 911 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #2 OBS ve NVIDIA ekran kartınız varsa kendi kaydedicisi de güzel OBS daha çok özelleştirmeye sahip haberiniz olsun.
OBS ve NVIDIA ekran kartınız varsa kendi kaydedicisi de güzel OBS daha çok özelleştirmeye sahip haberiniz olsun.
HakanXD Kilopat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.299 Çözümler 45 Yer Bursa 30 Ekim 2024 #3 chuck11 dedi: Oyun oynarken kaydedecek güzel bir uygululama var mı? Medal kullanıyordum ama o da sıktı artık var mı önereceğiniz? Genişletmek için tıkla... PC icin OBS mobil için az screen recolder.
chuck11 dedi: Oyun oynarken kaydedecek güzel bir uygululama var mı? Medal kullanıyordum ama o da sıktı artık var mı önereceğiniz? Genişletmek için tıkla... PC icin OBS mobil için az screen recolder.
Windowsmeraklısı Picopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 248 Çözümler 1 10 Kasım 2024 #4 chuck11 dedi: Oyun oynarken kaydedecek güzel bir uygululama var mı? Medal kullanıyordum ama o da sıktı artık var mı önereceğiniz? Genişletmek için tıkla... OBS olabilir.
chuck11 dedi: Oyun oynarken kaydedecek güzel bir uygululama var mı? Medal kullanıyordum ama o da sıktı artık var mı önereceğiniz? Genişletmek için tıkla... OBS olabilir.