FES Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Haziran 2020 #1 Kayıt yaparken hep bu şekilde ses geliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ses seviyesini yükselterek dinleyiniz.
Kayıt yaparken hep bu şekilde ses geliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ses seviyesini yükselterek dinleyiniz.
Zillakami Hectopat Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 709 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #2 Gayet normal. Video bitince Audacity programı ile cızırtıyı yok edebilirsiniz. YouTube'da videoları var Artı 0 Eksi
Gayet normal. Video bitince Audacity programı ile cızırtıyı yok edebilirsiniz. YouTube'da videoları var
Yadro Decapat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 331 17 Haziran 2020 #3 Audacity ile ses kaydı almanız hem garantili olacaktır hemde daha kaliteli olacaktır. Ek: Audacity Gürültü Tutma yazarak bulabilirsin. Artı 0 Eksi
Audacity ile ses kaydı almanız hem garantili olacaktır hemde daha kaliteli olacaktır. Ek: Audacity Gürültü Tutma yazarak bulabilirsin.
KS KS FES Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Haziran 2020 #4 Aslında ben kendi sesimin yanında cızırtı olmamasını istiyorum. Yani benim sesim duyulurken cızırtı gelmeyecek. Artı 0 Eksi
Aslında ben kendi sesimin yanında cızırtı olmamasını istiyorum. Yani benim sesim duyulurken cızırtı gelmeyecek.
Yadro Decapat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 331 17 Haziran 2020 #5 Furkan Eren YT dedi: Aslında ben kendi sesimin yanında cızırtı olmamasını istiyorum. Yani benim sesim duyulurken cızırtı gelmeyecek. Genişletmek için tıkla... Audacity ile ayrı bir ses kaydı alın, Obs ile ayrı bir ekran kaydı. Artı 0 Eksi
Furkan Eren YT dedi: Aslında ben kendi sesimin yanında cızırtı olmamasını istiyorum. Yani benim sesim duyulurken cızırtı gelmeyecek. Genişletmek için tıkla... Audacity ile ayrı bir ses kaydı alın, Obs ile ayrı bir ekran kaydı.
Marloxe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.966 Çözümler 7 17 Haziran 2020 #6 Hocam OBS kullanıyorsan ses filtrelemesi yapman gerek. Benim de videolarda arkadan fan sesi gibi bir ses geliyordu. Hatta obs mic filtrelemesi yaptım dc de konuşurken bile sesim değişmiş. Artı 0 Eksi
Hocam OBS kullanıyorsan ses filtrelemesi yapman gerek. Benim de videolarda arkadan fan sesi gibi bir ses geliyordu. Hatta obs mic filtrelemesi yaptım dc de konuşurken bile sesim değişmiş.
Zillakami Hectopat Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 709 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #7 Furkan Eren YT dedi: Aslında ben kendi sesimin yanında cızırtı olmamasını istiyorum. Yani benim sesim duyulurken cızırtı gelmeyecek. Genişletmek için tıkla... Cızırtı mikrefondan kaynaklanır. Hiçbir cızırtı olmaması için çok kaliteli stüdyo mikrefonları kullanmanız lazım Artı 0 Eksi
Furkan Eren YT dedi: Aslında ben kendi sesimin yanında cızırtı olmamasını istiyorum. Yani benim sesim duyulurken cızırtı gelmeyecek. Genişletmek için tıkla... Cızırtı mikrefondan kaynaklanır. Hiçbir cızırtı olmaması için çok kaliteli stüdyo mikrefonları kullanmanız lazım