Ekran kayıt programı önerisi

Makaleler
1
Yer
Birleşik Krallık
Daha fazla  
Normalde GeForce Experience kullanıyordum ancak kaydettiğim videolar hep kasıyor, takılıyor ve ne yapsam çözemedim bu yüzden alternatif bir uygulama arıyorum. OBS düşündüm ama önceden denediğimde hep kayıt alırken sarı çerçeve sorunu oluyordu ve çözümünü de bulamamıştım. Halen oluyor mu bu sorun? Oluyorsa çözümü nedir? Alternatif uygulama varsa deneyebilirim.

Normalde GeForce Experience kullanıyordum ancak kaydettiğim videolar hep kasıyor, takılıyor ve ne yapsam çözemedim bu yüzden alternatif bir uygulama arıyorum. OBS düşündüm ama önceden denediğimde hep kayıt alırken sarı çerçeve sorunu oluyordu ve çözümünü de bulamamıştım. Halen oluyor mu bu sorun? Oluyorsa çözümü nedir? Alternatif uygulama varsa deneyebilirim.

Sistemin nasıl işlemci RAM ekran kartın nedir?

Yani sistem de çok iyi değil gibi ama kayıt almaya yeter sorun olmaması gerekir OBS ile tekarar dener misin bence en iyisi o

Şu an yükledim ve o sarı çerçeve sorunu gözükmüyor. Önerdiğin ayarlar var mı?

Şu an yükledim ve o sarı çerçeve sorunu gözükmüyor. Önerdiğin ayarlar var mı?

Ben çok hakim değilim ayar konusunda. Sistemi kastırmamak için çok video bit hızı vermene gerek yok 1080p de bu fotoğraftaki ortadakini seçip kayıt alabilirsin.

1731430736691.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı