Ekran kayıt programı önerisi

Leuna

Hectopat
Arkadaşlar iyi forumlar. NVIDIA'nın son 30 saniye ve 1 dakika öncesini kayıt almasını sağlayan program gibi bir program mevcut mudur? AMD kullanıyorum AMD'nin kendi kayıt uygulamasını hiç beğenmedim. Outplayed uygulamasını gördüm fakat masaüstünü alıyor mu bir de dediğim gibi önceki dakikaların kayıtını alıyor mu o kısmı bilmiyorum. Onun dışında başka öneriniz var mıdır?

AMD ekran kartı kullanıyorsun ve NVIDIA'nın kayıt uygulamasını istiyorsun? Anlamadım.

AMD ekran kartı kullanıyorsun ve NVIDIA'nın kayıt uygulamasını istiyorsun? Anlamadım.

NVIDIA'nın tekrar oynatma modunu barındıran başka bir uygulama arıyorum.

SteelSeries'in uygulaması var onda da vardı kayıt aracı. İncelemiş miydin hocam?

Denemedim hocam kalitesi iyiyse bir bakabilirim, teşekkürler. Bu arada Tekrar oynatma moduna sahip mi? O kısım önemli hocam.

En sağlıklı çözüm OBS olur hocam. NVIDIA gibi tekrar oynatma modu var.

O zaman harika, teşekkür ederim.

Windows+g yaparak Xbox Game Bar kullanabilirsiniz. (kalite kötü)

Öneri için teşekkürler kalite kötüyse hiç bulaşmayayım :D

Arkadaşlar iyi forumlar. NVIDIA'nın son 30 saniye ve 1 dakika öncesini kayıt almasını sağlayan program gibi bir program mevcut mudur? AMD kullanıyorum AMD'nin kendi kayıt uygulamasını hiç beğenmedim. Outplayed uygulamasını gördüm fakat masaüstünü alıyor mu bir de dediğim gibi önceki dakikaların kayıtını alıyor mu o kısmı bilmiyorum. Onun dışında başka öneriniz var mıdır?
Obs çok iyi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı