Cihazım iPhone 11 ekran şifresini unuttum açamıyorum, telefonum uçak modunda olduğu için telefona da erişemiyorum iTunes uygulamasında telefon gözükmüyor, ekran kilidi hariç bütün şifreleri e postaları biliyorum, nasıl açabilirim?
Telefonun kilitliyken de denetim panelini açabiliyorsun, uçak modunu kapatabiliyorsun. Öncelikle uçak modunu kapat ve tekrar telefonu bilgisayarına bağla. Bu sefer gözükür ama resetlemekten başka çaren yok.
Ayar kapalıysa derken? İphoneyi aldım alalı uçak modu ayarı her zaman açık. İstediğim zaman kapatıp açabiliyorum. Eğer ayarın çalışmadığı bir durumdan bahsediyorsan orası ayrı.
Ayar kapalıysa derken? İphoneyi aldım alalı uçak modu ayarı her zaman açık. İstediğim zaman kapatıp açabiliyorum. Eğer ayarın çalışmadığı bir durumdan bahsediyorsan orası ayrı.
Iphone 11 kullanıyorum ve son sürümdeyim. İos 18.4de hatta daha alt sürümünde bile ekran kilidinde denetim paneline erişilebiliyor. Telefonu ilk aldığımdan beri böyle. Kısacası kapatabilir ama arkadaşın cevap vermesi gerek, ona göre yardımcı olalım.
Iphone 11 kullanıyorum ve son sürümdeyim. İos 18.4de hatta daha alt sürümünde bile ekran kilidinde denetim paneline erişilebiliyor. Telefonu ilk aldığımdan beri böyle. Kısacası kapatabilir ama arkadaşın cevap vermesi gerek, ona göre yardımcı olalım.