Ekran kilit şifremi unuttum

Prinqellon

Decapat
Daha fazla  
Ekran kilidi şifremi unuttum. iCloud vs her şeyim var. Kendim yapamıyorum. Yeni şarj aletin de USB girişi yok bilgisayara bağlayamiyorum. Yetkili servise mi götürmeliyim yoksa normal telefoncu mu? Cihazım iPhone 13 garantisi devam ediyor. Ve ne kadar para isterler? Geri yükleme yapılacakmış.

Ekran kilidi şifremi unuttum. iCloud vs her şeyim var. Kendim yapamıyorum. Yeni şarj aletin de USB girişi yok bilgisayara bağlayamiyorum. Yetkili servise mi götürmeliyim yoksa normal telefoncu mu? Cihazım iPhone 13 garantisi devam ediyor. Ve ne kadar para isterler? Geri yükleme yapılacakmış.

iCloud şifreni biliyor isen değiştirebiliyorsun diye biliyorum.
Garantiye ve o telefonu normal telefoncular ile uğraşma sıkıntı çıkabilir

Önce Apple Müşteri Hizmetlerini arayıp destek almaya çalışabilirsiniz. Eğer garantisi devam ediyorsa bir bakkala götürüp garantisini yakmanızı hiç önermem. Garantisi bitse bile uzun süre teknik destek verilebilecek bir telefon iPhone 13.

Arkadaşlar bileniniz varsa ben hem şifreyi hem Apple kimliğimi unuttum. Fatura vs mevcut. Ne yapmam lazım
Apple teknik desteğe durumunuzu belirten bir mail atabiliyorsunuz. Ben birkaç yıl önce yapmıştım detaylarını hatırlamıyorum ama anlatayım. Sanırım Apple'ın internet sitesinde bunun için bir alan var; durumunuzu anlatın, eklere fatura ve Apple ISBN (sanırım hattın takıldığı kısımda yazıyor) numarasının fotoğraflarını atın. Onlar daha sonra kilidi açıyorlar. En azından benimkini açmışlardı. Teknik desteği ararsanız aynı şekilde anlatacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı