Ekran koruyucu almak mantıklı mı?

Terlikadam

Megapat
Daha fazla  
Yeni bir telefon aldım ve ekran koruyucu alıp almamak konusunda kararsızım ekran koruyucunun dezavantajları var mıdır? Mesela ekran akıcılığını düşürmek gibi vs. gibi.

Hocam bence gerekir. Nano olanlardan alabirsiniz. Ekranı fazla etkilemez.

Evet. Telefonunuz çizilirse ileride çok can sıkıcı olabiliyor. Sadece ekran koruyucuyu değiştirmek varken, ekranı değiştirmek zor olurdu. Ekranı kırılmalara karşı da biraz koruyor. Alırsanız, kaliteli bir koruyucu alın. Ucuzları, kullanmamak gibi bir şey oluyor. Spigen kullanıyorum. Telefonumun kendi ekranından bile iyi hissettiriyor.

Güzel bir ekran korucuyusu alırsanız böyle bir sorun olacağını düşünmüyorum. Şu an C9 Pro kullanmaktayım ve telefon Türkiye'de satılmadığı için ekran konusunda muzdaribim. Ekrana jel olarak sürülen koruyucular vardı sanırım, fiyatları konusunda bir fikrim yok fakat ekran kırılınca çok pahalıya yaptırılıyor.

Kırılmadan çok çizilmemesi için alın. Kırılacağı zaman zaten kırılır. Benim sadece koruyucum kırıldı diyorsanız telefonun camının kırılması için yeterli kuvvet oluşmamış demek ki.
Çok kalın olmayan, düzgünlerden alabilirsiniz. Mümkünse üretici firmaya yaptırın.

Yeni bir telefon aldım ve ekran koruyucu alıp almamak konusunda kararsızım ekran koruyucunun dezavantajları var mıdır? Mesela ekran akıcılığını düşürmek gibi vs. gibi.

Benim telefonumda ekran koruyucu vardı telefonum köşesinde yere düştü ama ekranı kırıldı, ekranı tam kaplayan modelleri öneririm.
Ekran koruyucu ekranın kayganlığını düşürebilir.

Kırılmayı bırak, çizik bile değeri düşürür ve fiziki anlamda hoş durmaz. Çok rahatsız eden kısmı olmuyor. Almanı öneririm. Hem ekran kırılırsa tamiri için çok para harcaman gerekiyor.

Ekran koruyucular bana göre kırılmadan kurtarmıyor ama ekran çizilmemesi için alınmalı bence ben aldığım tüm telefonlara taktım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı