Ekran koruyucu sağlam mı?

Tozları ekran koruyucuyu takmadan önce almalıydınız o kısmı kaldırdığınız için yapışkan ekrana tam geri yapışamadı ve oradan hava alıyor. Tırnağınız ile çok zorlamadan ekranın dışına doğru bastırın belki havası gider.

Tozları ekran koruyucuyu takmadan önce almalıydınız o kısmı kaldırdığınız için yapışkan ekrana tam geri yapışamadı ve oradan hava alıyor.

Ekran koruyucuyu kaldırmadan da orası öyleydi bugün fark ettim belki düzelir diye sadece o kısmı çıkarttım ama olmadı. Nedense göze batıyor yoksa ekrana denk gelmediği için zararı yok.

Ekran koruyucuyu kaldırmadan da orası öyleydi bugün fark ettim belki düzelir diye sadece o kısmı çıkarttım ama olmadı. Nedense göze batıyor yoksa ekrana denk gelmediği için zararı yok.

Artık düzelmez orası ama sıkıntı çıkıcağını zannetmem diğer yerlerinde hava alması gibi.

Hocam ekran koruyucunuz çok havalı.

Neden öyle olmuş olabilir? Önlemini alayım diğer yerlerde de olmasın.

Ekran koruyucularda sonradan hava alma gibi durumlarla hiç karşılaşmadım. Takarken hava alır bir daha almaz ki almasının sebebi ya tozdur ya da düzgün takılmamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…