BY LEWU Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.701 Çözümler 2 22 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar merhaba, iPhone 12 mini ekran koruyucu taktım ama baloncuklu ve tozlu kaldı arası. Bu şekilde kullansam ekrana zarar verir mi?
Arkadaşlar merhaba, iPhone 12 mini ekran koruyucu taktım ama baloncuklu ve tozlu kaldı arası. Bu şekilde kullansam ekrana zarar verir mi?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.017 Makaleler 15 Çözümler 476 Yer Türkiye Cumhuriyeti 22 Mayıs 2025 #2 Vermez ama bence çok can sıkıcı durur.
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 22 Mayıs 2025 #3 BY LEWU dedi: Arkadaşlar merhaba, iPhone 12 mini ekran koruyucu taktım ama baloncuklu ve tozlu kaldı arası. Bu şekilde kullansam ekrana zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Vermez de bence de çok rahatsız edici olabilir.
BY LEWU dedi: Arkadaşlar merhaba, iPhone 12 mini ekran koruyucu taktım ama baloncuklu ve tozlu kaldı arası. Bu şekilde kullansam ekrana zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Vermez de bence de çok rahatsız edici olabilir.
Sabari495 Centipat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #4 BY LEWU dedi: Arkadaşlar merhaba, iPhone 12 mini ekran koruyucu taktım ama baloncuklu ve tozlu kaldı arası. Bu şekilde kullansam ekrana zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz ama iPhone unuza eziyet etmeyin öyle.
BY LEWU dedi: Arkadaşlar merhaba, iPhone 12 mini ekran koruyucu taktım ama baloncuklu ve tozlu kaldı arası. Bu şekilde kullansam ekrana zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz ama iPhone unuza eziyet etmeyin öyle.
BY LEWU Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.701 Çözümler 2 22 Mayıs 2025 #5 Sabari495 dedi: Bir şey olmaz ama iPhone unuza eziyet etmeyin öyle. Genişletmek için tıkla... Evet farkındayım çok kötü durduğunun ama yapıştırabilirim dedim aldım elime çok kötü oldu. Yenisini sipariş vereceğim gelene kadar bunu kullanırım mecbur.
Sabari495 dedi: Bir şey olmaz ama iPhone unuza eziyet etmeyin öyle. Genişletmek için tıkla... Evet farkındayım çok kötü durduğunun ama yapıştırabilirim dedim aldım elime çok kötü oldu. Yenisini sipariş vereceğim gelene kadar bunu kullanırım mecbur.