Plaqunior Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 271 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6500 XT Ryzen 5 5600G İşlemci 32GB (16x2) G.skill RipjawsV 3200Mhz 500GB HDD 256GB M.2 SSD A520M-K V2 Anakart Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #1 Arama yerinde ekran yazdım ve ekran koruyucu adında bir şey çıktı. Google'da araştırdım ancak bir kaynak bulamadım. Ekran koruyucu nedir?
Arama yerinde ekran yazdım ve ekran koruyucu adında bir şey çıktı. Google'da araştırdım ancak bir kaynak bulamadım. Ekran koruyucu nedir?
Yusufc44 Hectopat Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 157 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #2 Plaqunior dedi: Arama yerinde ekran yazdım ve ekran koruyucu adında bir şey çıktı. Google'da araştırdım ancak bir kaynak bulamadım. Ekran koruyucu nedir? Genişletmek için tıkla... Adı üstünde Ekranı korumaya yarıyor, ekranın kırılmasını falan önlemek için. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2021
Plaqunior dedi: Arama yerinde ekran yazdım ve ekran koruyucu adında bir şey çıktı. Google'da araştırdım ancak bir kaynak bulamadım. Ekran koruyucu nedir? Genişletmek için tıkla... Adı üstünde Ekranı korumaya yarıyor, ekranın kırılmasını falan önlemek için.
monurts Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 2.418 Çözümler 20 2 Ekim 2021 #3 Ekranda uzun süre aynı görüntü kaldığında ghost screen dediğimiz ekranda eski görüntünün gölgesinin kalması durumu oluşabiliyor. Ekran koruyucu temelde bunun önüne geçmeyi amaçlar.
Ekranda uzun süre aynı görüntü kaldığında ghost screen dediğimiz ekranda eski görüntünün gölgesinin kalması durumu oluşabiliyor. Ekran koruyucu temelde bunun önüne geçmeyi amaçlar.
Plaqunior Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 271 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6500 XT Ryzen 5 5600G İşlemci 32GB (16x2) G.skill RipjawsV 3200Mhz 500GB HDD 256GB M.2 SSD A520M-K V2 Anakart Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #4 Yusufc44 dedi: Adı üstünde Ekranı korumaya yarıyor, ekranın kırılmasını falan önlemek için. Genişletmek için tıkla... Onu kastetmemiştim. Ayarlardan yapılabilen bir seçenek.
Yusufc44 dedi: Adı üstünde Ekranı korumaya yarıyor, ekranın kırılmasını falan önlemek için. Genişletmek için tıkla... Onu kastetmemiştim. Ayarlardan yapılabilen bir seçenek.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.585 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #5 Yusufc44 dedi: Adı üstünde Ekranı korumaya yarıyor, ekranın kırılmasını falan önlemek için. Genişletmek için tıkla...
Yusufc44 dedi: Adı üstünde Ekranı korumaya yarıyor, ekranın kırılmasını falan önlemek için. Genişletmek için tıkla...
Yusuf Halil Sağaz Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.491 Çözümler 4 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #6 Yusufc44 dedi: Adı üstünde Ekranı korumaya yarıyor, ekranın kırılmasını falan önlemek için. Genişletmek için tıkla... Hocam.Okusaydın güzel olurdu.Cidden.
Yusufc44 dedi: Adı üstünde Ekranı korumaya yarıyor, ekranın kırılmasını falan önlemek için. Genişletmek için tıkla... Hocam.Okusaydın güzel olurdu.Cidden.
waxon Decipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 2 Ekim 2021 #7 Ekran Koruyucu 1954 yılında Telefon isminde bir icat çıkar ve bunun ön yüzünü korumak için alınır faydalı oldu mu?
Ekran Koruyucu 1954 yılında Telefon isminde bir icat çıkar ve bunun ön yüzünü korumak için alınır faydalı oldu mu?
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 2 Ekim 2021 #8 Plaqunior dedi: Google'da araştırdım ancak bir kaynak bulamadım. Ekran koruyucu nedir? Genişletmek için tıkla...
Plaqunior dedi: Google'da araştırdım ancak bir kaynak bulamadım. Ekran koruyucu nedir? Genişletmek için tıkla...
Yusuf Halil Sağaz Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.491 Çözümler 4 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #9 Plaqunior dedi: Onu kastetmemiştim. Ayarlardan yapılabilen bir seçenek. Genişletmek için tıkla... Ekran kapandığında ekranda birkaç işaret çıkıyor.Pek bir olayı yok.
Plaqunior dedi: Onu kastetmemiştim. Ayarlardan yapılabilen bir seçenek. Genişletmek için tıkla... Ekran kapandığında ekranda birkaç işaret çıkıyor.Pek bir olayı yok.
Hakan_SS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2017 Mesajlar 1.758 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #10 Yusufc44 dedi: Adı üstünde Ekranı korumaya yarıyor, ekranın kırılmasını falan önlemek için. Genişletmek için tıkla... Daha çok çizilmeyi önlüyor bence. Kırılacağı varsa kırılır.
Yusufc44 dedi: Adı üstünde Ekranı korumaya yarıyor, ekranın kırılmasını falan önlemek için. Genişletmek için tıkla... Daha çok çizilmeyi önlüyor bence. Kırılacağı varsa kırılır.