sedat61 Megapat Katılım 13 Nisan 2015 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2015 #1 Hocam benim ekranın köşeleri siyah oldu. Ne yaptıysam düzelmedi, ekran çözünürlüğü en yüksekte olmasına rağmen değişen bir şey yok. Bir de AMD Catalyst Control Center'a baktım, ordan da yapamadım bir türlü. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2015
Hocam benim ekranın köşeleri siyah oldu. Ne yaptıysam düzelmedi, ekran çözünürlüğü en yüksekte olmasına rağmen değişen bir şey yok. Bir de AMD Catalyst Control Center'a baktım, ordan da yapamadım bir türlü. Nasıl düzeltebilirim?
Sin0w Kilopat Katılım 25 Ekim 2013 Mesajlar 631 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2015 #2 1- Konunuz yanlış yerde. Masaüstü Bilgisayarlar | Technopat Sosyal burada açınız. 2-Sorunla ilgi bir video ya da resim bırakınız. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2015
1- Konunuz yanlış yerde. Masaüstü Bilgisayarlar | Technopat Sosyal burada açınız. 2-Sorunla ilgi bir video ya da resim bırakınız.