Çok sık oyun değiştiriyorum ya da sık sık ayrılmam gerekiyor. Her çözünürlük değiştiğinde monitör ekranı kapanıyor, ardından istediğim çözünürlük veya oyunda tekrar açılıyor. Söylediğim gibi çok sık değiştirme yaptığım için monitör devamlı kapanıp açılıyor bazen sapıtıyor. Ekran karıncalı geldiği bile oldu birkaç kez sanki eski TV izliyormuşum gibi ekran beyaz ve karıncalıydı. Önceden kullandığım tüm monitörlerde çözünürlük değiştiği yani ekran modu sıfırlandığı zaman siyah ekran gelir, 1 saniye sonra görüntü tekrar gelirdi ama monitörün ekranı hep açık kalırdı aslında kapanmazdı. Şu anda kullandığım yeni monitörde komple kapanıyor otomatik tekrar açılıyor. Bende bozulacağından telaşlanıyorum. Monitör markası Philips 27 inç 4K UHD IPS monitör. Bunu düzeltebilmek mümkün mü? Monitörü eğer doğal çözünürlüğünün altında bir çözünürlükte kullanırsam ekranın gelmesi çok daha hızlı oluyor. Mesela 3840x2160 (doğal) çözünürlükte ekranın gelmesi 3 saniye sürüyorsa, 1920x1080'de açarsam 1.5 saniye gibi bir sürede açılıyor. Sırf monitörü yormayayım diye, bazen oyunları pencere modunda açıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: