Ekran monitöre nasıl çevirilir?

CrownHere01

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem:Windows 10 Pro 64bit,İşlemci:AMD Ryzen 3 1200,Ram:16384MB, Ekran:AMD Radeon HD 4650,Depolama:250 GB SSD+500GB HDD
Ben bu arkadaşı internetten almıştım 2023'ün başlarında öyle duruyordu açayım dedim bu çıktı. bunu monitöre nasıl çevirebilirim?

USB adaptörlü olursa sevinirim bilgisayarla birlikte açılsın.

Dosya Ekleri

• 1.JPG
    1.JPG
    54,1 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20240210_210009.jpg
    IMG_20240210_210009.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sanırım Raspberry Pi için olan ekranlardan arada bir devre olmadan PC'ye monitör olarak ayarlayabileceğini sanmıyorum.

Ben bu arkadaşı internetten almıştım 2023'ün başlarında öyle duruyordu açayım dedim bu çıktı. Bunu monitöre nasıl çevirebilirim?

USB adaptörlü olursa sevinirim bilgisayarla birlikte açılsın.

YouTube'da bir Türk bu tür ekranları monitore çeviriyordu biraz bak istersen.

O zamana dediğim gibi arada bir devre olmadan monitör olarak kullanamazsın. Ben eski telefon ekranı için aynı şeyi düşünmüştüm ama normalde de hem TV'lerde hem de monitörlerde arada bir devre kartı var kullanım amacına göre hazırlanan o olmadan direkt görüntü aktarılamıyor diye biliyorum.

Letgo'dan monitör alsan daha ucuza gelir.

Hayır bu elimde değerlendirmek maksadıyla bir de uğraş olsun

O zamana dediğim gibi arada bir devre olmadan monitör olarak kullanamazsın. Ben eski telefon ekranı için aynı şeyi düşünmüştüm ama normalde de hem TV'lerde hem de monitörlerde arada bir devre kartı var kullanım amacına göre hazırlanan o olmadan direkt görüntü aktarılamıyor diye biliyorum.

Tm onun ismini söyleyin ben bir bakayım

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı