Ekran monitöre sığmıyor ve ekranım yeşil oldu!

efebehmut42

Hectopat
Hemen konuya gireyim, odadan odaya bilgisayarımı taşıyordum (masaüstü) ve o sırada ekranı bilgisayara bağlamak için kullandığım dönüştürücü koptu ve yenisini aldım (dönüştürücü kullanma sebebim ise monitör bağlantısı kasamın monitör bağlantısıyla uyuşmuyordu ve dönüştürücü lazımdı), taktım ve bilgisayarımı açtım. Bilgisayarımı açtığımda ekran yeşildi ve monitöre sığmıyor, taşıyordu. Herhangi bir TV ekranı kullanmıyorum, kullandığım ekran Samsung Syncmaster S22B350. Öncesinde ise ekran bazen kararıyordu ama adaptörle biraz oynadığımda düzeliyordu (adaptör sıkıntılıydı). Ekranın boyutunu ayarlayamıyorum, ekranın monitör ayarlarından yerini değiştirebiliyorum ve ekranda auto diye bir tuş var (kendisi ekranı ayarlıyor) bastığımda ise daha kötü yapıyor. Resimler ise bunlar.
Ekrana sığdırtmayı başardım ama yeşil olma sorununu gideremedim, lütfen yardım edin.

Dosya Ekleri

• 20200112_200040.jpg
    20200112_200040.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 57
  • 20200112_200053-min.jpg
    20200112_200053-min.jpg
    3,2 MB · Görüntüleme: 55
Son düzenleyen: Moderatör:
ara kabloyu değiştirerek farklısını denedim fakat aynı sonucu verdi, dönüştürücü sıkıntılı olabilir mi bilmiyorum ama yeni alındığı için olduğunu düşünmek istemiyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı