Ekran ölçeklendirme tam ekran sorunu nasıl çözülür?

Erteyl

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Valorant oynarken ekranımı 4:3 çözünürlüğe almaya çalıştım fakat ekranımın sağ ve sol kısımlarından blackbar çıktı. Masaüstü çözünürlüğümü değiştireyim belki ondandır dedim, fakat ekranımda yin blackbar sorunu oluştu. Tam ekran seçeneğine geçiş yaparsam çözülecek, fakat tıklayamıyorum. Sebebi nedir?

Dosya Ekleri

• 17614116057343476017677609891657.jpg
    119,9 KB · Görüntüleme: 12
Muhtemelen sorunu çözmez ama alttan gpu yerine cpu seçince belki değişebilir. Değiştirdikten sonra tekrar gpu falan alsan belki ama bilmiyorum.

Muhtemelen sorunu çözmez ama alttan GPU yerine CPU seçince belki değişebilir. Değiştirdikten sonra tekrar GPU falan alsan belki ama bilmiyorum.

O kısımı da değiştiremiyorum maalesef.

O kısımı da değiştiremiyorum maalesef.
Çok bir fikrim yok açıkçası ama bu her şeyden anlayan technopat adamlar görürse konuyu çözebilirler Gemini'ye falan da sorabilirsin gerçekten sorun çözmede iyi.

Ama kapatmadan yapamazsınız oyun içinde ölceklendirme varsa veya başka bir program ile yapabilirsen anca öyle oluyor.

Kapattım, dediğiniz gibi oldu fakat o ayar kare hızına oldukça etki ediyor, FPS için önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…