Ekran paneli kaça tamir olur?

Lhyteriaa

Femtopat
Daha fazla  
Monitörü yanlışlıkla merdivenden taşırken düşürdüm kaça tamir olur?

Dosya Ekleri

• 16842373119552350379974570612200.jpg
    16842373119552350379974570612200.jpg
    381,3 KB · Görüntüleme: 189
Panel tamiri yapılamıyor mantığı TV ile aynı ise değişim yapılır monitorleri bilmiyorum ama TV'lerde fiyatlama yaklaşık şöyle oluyor TV 3K ise mesela ekran 2.6k falan oluyor o yüzden yaptirmaya değer mi sen karar ver kalite açısından fark olacağını sanmam.

Ancak bu işlemler çok riskli. Tamir yaparken Flex kablo kopabilir. Panel değişirken bükülebilir. Toz girebilir ve daha kötü duruma düşebilir. Bana göre en iyisi yeni monitör. İyi günler.

Ama ben tamir yapacağım diyorsan gider hurdacıları dolaşır ya da internetten anakartı bozuk bir monitör alabilirsin. Ancak aynı model olmak zorunda. Çünkü, bazı istisnalar dışında, Flex kablo yeri farklı olabiliyor. İyi günler...

Bilgisayar tamircilerine hiçbir zaman güvenememişimdir. Yaptırırsan monitörün yarı fiyatını isterler ve görüntü kalitesi rezalet bir panel takmış olurlar. En iyisi yeni monitör almak.

Bilgisayar tamircilerine hiçbir zaman güvenememişimdir. Yaptırırsan monitörün yarı fiyatını isterler ve görüntü kalitesi rezalet bir panel takmış olurlar. En iyisi yeni monitör almak.

Hocam bilgisayar tamircilerinin çoğu güvenilmez doğru ama panellerde de soket tipleri var öyle önüne gelen paneli önüne gelen monitöre takamaz yarı fiyat konusuna katılıyorum hatta daha çok ister.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı