R Ratonhake Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #1 Windows 10 ekran parlaklığını değiştiremiyorum fn tuşu ve sistemden her şekilde denedim. Ne yapmam gerekir düzelmesi için şimdiden teşekkürler.
Windows 10 ekran parlaklığını değiştiremiyorum fn tuşu ve sistemden her şekilde denedim. Ne yapmam gerekir düzelmesi için şimdiden teşekkürler.
UmutAKSOY Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #2 Intel HD grafik sürücüsüsünü güncelle veya kur. İlk format atıldığındada mesela kısamazsın. Artı 0 Eksi
friedlich Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 404 Çözümler 2 7 Ocak 2021 #3 Hocam güç tasarrufu modunda olabilir bilgisayarınız bir kontrol edin isterseniz. Artı 0 Eksi
emreaslan1 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 322 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #4 Aygıt Yöneticisi'nden eğer laptop kullanıyorsan dahili ekran kartını devre dışı bırakıp tekrar etkinlerştir. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
Aygıt Yöneticisi'nden eğer laptop kullanıyorsan dahili ekran kartını devre dışı bırakıp tekrar etkinlerştir.
KS KS R Ratonhake Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #5 Yazmış olduğunuz tüm önerileri denedim fakat olumlu sonuç alamadım. friedlich dedi: Hocam güç tasarrufu modunda olabilir bilgisayarınız bir kontrol edin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Baktım hocam değilmiş. emreaslan1 dedi: Aygıt Yöneticisi'nden eğer laptop kullanıyorsan dahili ekran kartını devre dışı bırakıp tekrar etkinlerştir. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat sorun devam ediyor. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
Yazmış olduğunuz tüm önerileri denedim fakat olumlu sonuç alamadım. friedlich dedi: Hocam güç tasarrufu modunda olabilir bilgisayarınız bir kontrol edin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Baktım hocam değilmiş. emreaslan1 dedi: Aygıt Yöneticisi'nden eğer laptop kullanıyorsan dahili ekran kartını devre dışı bırakıp tekrar etkinlerştir. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat sorun devam ediyor.