G godofwarfanno1 Decapat Katılım 2 Aralık 2018 Mesajlar 42 8 Eylül 2020 #1 Ekran parlaklığı şarja takınca daha yüksek oluyor. Çıkarınca düşüyor ama parlaklık çubuğu hareket etmiyor. Aygıt yöneticisinden temel görüntü bağdaştırıcısını seçtiğimde şarjdan çeksem bile en yüksek parlaklıkta kalıyor.
Ekran parlaklığı şarja takınca daha yüksek oluyor. Çıkarınca düşüyor ama parlaklık çubuğu hareket etmiyor. Aygıt yöneticisinden temel görüntü bağdaştırıcısını seçtiğimde şarjdan çeksem bile en yüksek parlaklıkta kalıyor.
emyounoone Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Eylül 2020 #2 Aynısı bende de oluyor çözebildin mi? Artı 0 Eksi
KS KS G godofwarfanno1 Decapat Katılım 2 Aralık 2018 Mesajlar 42 28 Eylül 2020 #3 Hayır, kimse de yazmadı. Artı 0 Eksi
emyounoone Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Eylül 2020 #4 godofwarfanno1 dedi: Hayır, kimse de yazmadı. Genişletmek için tıkla... Bence ekran kartıyla ilgili bir problem çünkü benim ekran kartım biraz sorunlu çok fazla ısınıyor. Artı 0 Eksi
godofwarfanno1 dedi: Hayır, kimse de yazmadı. Genişletmek için tıkla... Bence ekran kartıyla ilgili bir problem çünkü benim ekran kartım biraz sorunlu çok fazla ısınıyor.
KS KS G godofwarfanno1 Decapat Katılım 2 Aralık 2018 Mesajlar 42 29 Eylül 2020 #5 Bende dizüstü var ve monitörü bozulmuştu yapıldıktan sonra böyle oldu. Artı 0 Eksi