Ekran pır pır oluyor

zexslayers

Centipat
Dün sabah PC parçalarını temizledim kendi imkanlarımla. Sigarayı bırakmıştım 2 gün önce daha sonra her şeyi temizledikten sonra parçaları taktım ve başlattım ekran gelmedi o an sigarayı bıraktığım için her şeye aşrı tepki gösteriyordum. Ekran gelmeyince kasaya 1-2 yumruk attım sağ kapak çıktı ve duman çıkmaya başladı. Fişi çektim baktım ki Power yanmış.
Daha sonra arkadaştan ödünç Power aldım PC çalıştı format attım bir de baktım ki ekran pır pır ediyor. Driver kurdum kabloyu söktüm taktım fakat faydası olmadı.

Soru:
1. vurduğum için mi böyle?
2. ekran kartında mı sorun var?
3. bu problemi nasıl çözebilirim?

Mini mini bir kuş donmuştu
Pencereme konmuştu
Aldım onu içeriye
Cik cik cik ötsün diye
Pır pır ederken canlandı
Ellerim bak boş kaldı
Pır pır ederken canlandı
Ellerim bak boş kaldı

Hala aynı ekranımı kullanıyorsun?
Formattan önce veya format atarken böyle bir sorun var mıydı?
evet ekrana vurmadım zaten kasaya vurdum isterseniz pır pır ediyor dediğim şeyin fotoğrafını atabilirim
Ekran karti gitmis.

Ekran kartına vurmadım ki ama olabilir.
Duman çıkmış yani yandı işini bitirmişsin yumruk atarak keşke yumruk atmasaydın.

Evet ama Power yandı tuşa bastığımda tık yoktu Power'ı değiştirdikten sonra açıldı ve bende format attım daha sonra bu halde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı