rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 3 Ocak 2021 #1 Gördüğünüz gibi bildirim çubuğu siyahlaşmış ve aşağısı kırmızılaşmış. Neden acaba?
Nitrogene Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 309 Çözümler 3 3 Ocak 2021 #2 Chrome eklentisi olarak siyah tema kullanıyor olabilir misiniz? Ya da böyle bir özelliği olan bir uygulama.
Chrome eklentisi olarak siyah tema kullanıyor olabilir misiniz? Ya da böyle bir özelliği olan bir uygulama.
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 3 Ocak 2021 #3 rohatbaba123 dedi: Eki Görüntüle 814460 Gördüğünüz gibi bildirim çubuğu siyahlaşmış ve aşağısı kırmızılaşmış. Neden acaba? Genişletmek için tıkla... Konuyu neden dizüstü bilgisayarlar kategorisinde Açtınız? Hep bilgisayar topluyorsunuz sizi masaüstü kullanan biri olarak görmüştüm
rohatbaba123 dedi: Eki Görüntüle 814460 Gördüğünüz gibi bildirim çubuğu siyahlaşmış ve aşağısı kırmızılaşmış. Neden acaba? Genişletmek için tıkla... Konuyu neden dizüstü bilgisayarlar kategorisinde Açtınız? Hep bilgisayar topluyorsunuz sizi masaüstü kullanan biri olarak görmüştüm
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 3 Ocak 2021 #4 RainbowwOnSky dedi: Konuyu neden dizüstü bilgisayarlar kategorisinde Açtınız? Hep bilgisayar topluyorsunuz sizi masaüstü kullanan biri olarak görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Masaüstüne de sahibim, fakat bunu laptopta yaşıyorum. Ayrıca evet, başkalarına sistem toplamaktan zevk alıyorum . Sorun çözüldü arkadaşlar, sorun tarayıcıdaymış. Brave indirdim çözüldü. Son düzenleme: 4 Ocak 2021
RainbowwOnSky dedi: Konuyu neden dizüstü bilgisayarlar kategorisinde Açtınız? Hep bilgisayar topluyorsunuz sizi masaüstü kullanan biri olarak görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Masaüstüne de sahibim, fakat bunu laptopta yaşıyorum. Ayrıca evet, başkalarına sistem toplamaktan zevk alıyorum . Sorun çözüldü arkadaşlar, sorun tarayıcıdaymış. Brave indirdim çözüldü.