Ekran Rengi Değişti

Chesen

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar. Yaklaşık 6-7 ay önce sistem özelliklerim düşük olduğundan dolayı Windows 7 geçmiştim ve büyük bir hataydı. En az 25 defa format attığımı düşünüyorum :D her seferinde farklı bir sorun, farklı bir sorun. Tekrar Windows 10 geçtim ve şu an çok memnunum gayet hızlı ve gayet iyi. Tek sorunum ise ekranım nasıl anlatılabilir bilmiyorum ama normalde olması gereken renkte değil. Rengi değişmiş bulunuyor, hafif mavileşmiş. Aşağıya ekran görüntüsü koyacağım ama büyük ihtimal ekran orada sizde normal olarak görünecek. Ekran kartını çıkarıp tekrar taktım, VGA kablosunu değiştirdim ancak bir işe yaramadı. Ekran kartı Driver'ini silip tekrar yükledim yine çözüm olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğraf gözükmüyor, acaba gece ışığı açık olabilir tahminen?
Gece Işığı'nı açtığımdaysa renk bu sefer sararıyor.
Monitör de hata olabilir mi?
Ekran ayarlarını varsayılana döndürdüm ancak olmadı maalesef.
Ekran görüntüsü atma o halde, dışarıdan bir fotoğraf cek ki görebilelim.
Dışarıdan çektiğimde anlaşılmıyor maalesef...

Dışardan resim çekip atar mısınız?
Renk anlaşılmıyor maalesef dışarıdan çekip attığımda.
Monitör de hata olabilir mi?

Sorunu tespit ettim evet hata monitörde. Çözüm nasıl? Fabrika ayarlarına döndürmek işe yaramadı.
Fotoğraflar için;
tdbYZG.jpg

qlPVDb.jpg

(Kalbin orijinal rengi kırmızı ancak monitörde gördüğünüz gibi lacivert)

Sorun monitör kaynaklı. Nasıl çözülebilir? Fabrika ayarlarına döndürmek işe yaramadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı