Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #1 Yardımlarınızı bekliyorum. Fotoğraf 2’de 1440x900 yapınca böyle oluyor. Dosya Ekleri IMG_20210928_165752_547.jpg 192,4 KB · Görüntüleme: 243 IMG_20210928_165955_376.jpg 101,7 KB · Görüntüleme: 205
Çözüm Umut Nas 29 Eylül 2021 ParastyleV dedi: Windows önerilen olarak hangi çözünürlüğü gösteriyor? (son çare monitör üzerindeki tuşlarla manuel olarak kendiniz kaydırmanız gerekiyor) Genişletmek için tıkla... Peki ben DDU ile sürücüyü silip tekrar kursam ne olur? Sorunumu format atarken monitörü sıfırlayarak çözdüm.
ParastyleV dedi: Windows önerilen olarak hangi çözünürlüğü gösteriyor? (son çare monitör üzerindeki tuşlarla manuel olarak kendiniz kaydırmanız gerekiyor) Genişletmek için tıkla... Peki ben DDU ile sürücüyü silip tekrar kursam ne olur? Sorunumu format atarken monitörü sıfırlayarak çözdüm.
KS KS Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #11 ParastyleV dedi: Görüntü ayarı > gelişmiş görüntü ayarı > yenileme hızını farklı bir Hz değeri seçip tamam de, ekran düzeldiğinde eski Hz değerini seçebilirsin. Genişletmek için tıkla... 85 Hz'e aldım ekran düzeldi ama fotoğraf 2'deki gibiydi ekran. Sonra 75 Hz'e düşürünce eskisi gibi oldu. oslo_ars dedi: Ekran kartı sürücüsü kontrol edebilir misin ama önce sorunun monitördemi onu öğren. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsü güncel. DARTY dedi: Sorun yazılımsal gibi, sürücülerin güncel olduğuna emin ol. Genişletmek için tıkla... Sürücüler güncel. DARTY dedi: Sorun yazılımsal gibi, sürücülerin güncel olduğuna emin ol. Genişletmek için tıkla... Sürücüler güncel. DARTY dedi: Bilgisayar özelliklerin ne? Ekran kartından kaynaklı olabilir sorun monitörünü başka bilgisayara takıp dener misin? Genişletmek için tıkla... AMD Athlon 3000G APU 4 GB RAM 500+120GB HDD/SSD Artı 0 Eksi
ParastyleV dedi: Görüntü ayarı > gelişmiş görüntü ayarı > yenileme hızını farklı bir Hz değeri seçip tamam de, ekran düzeldiğinde eski Hz değerini seçebilirsin. Genişletmek için tıkla... 85 Hz'e aldım ekran düzeldi ama fotoğraf 2'deki gibiydi ekran. Sonra 75 Hz'e düşürünce eskisi gibi oldu. oslo_ars dedi: Ekran kartı sürücüsü kontrol edebilir misin ama önce sorunun monitördemi onu öğren. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsü güncel. DARTY dedi: Sorun yazılımsal gibi, sürücülerin güncel olduğuna emin ol. Genişletmek için tıkla... Sürücüler güncel. DARTY dedi: Sorun yazılımsal gibi, sürücülerin güncel olduğuna emin ol. Genişletmek için tıkla... Sürücüler güncel. DARTY dedi: Bilgisayar özelliklerin ne? Ekran kartından kaynaklı olabilir sorun monitörünü başka bilgisayara takıp dener misin? Genişletmek için tıkla... AMD Athlon 3000G APU 4 GB RAM 500+120GB HDD/SSD
ParastyleV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2017 Mesajlar 1.504 Çözümler 31 28 Eylül 2021 #12 Daha düşük bir Hz değerine almayı deneyebilirsin. APU lar onboard üzerinden 60Hz destekliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Artı 0 Eksi
Daha düşük bir Hz değerine almayı deneyebilirsin. APU lar onboard üzerinden 60Hz destekliyordu yanlış hatırlamıyorsam.
KS KS Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #13 Monitörünüz bu çözünürlüğü desteklememektedir hatası alıyorum. Ama eski sistemimde 60 Hz 1920x1080 ayarında görüntü alıyordum eski sistemim 10 yıllık. Artı 0 Eksi
Monitörünüz bu çözünürlüğü desteklememektedir hatası alıyorum. Ama eski sistemimde 60 Hz 1920x1080 ayarında görüntü alıyordum eski sistemim 10 yıllık.
ParastyleV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2017 Mesajlar 1.504 Çözümler 31 29 Eylül 2021 #14 Windows önerilen olarak hangi çözünürlüğü gösteriyor? (Son çare monitör üzerindeki tuşlarla manuel olarak kendiniz kaydırmanız gerekiyor) Artı 0 Eksi
Windows önerilen olarak hangi çözünürlüğü gösteriyor? (Son çare monitör üzerindeki tuşlarla manuel olarak kendiniz kaydırmanız gerekiyor)
KS KS Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #15 ParastyleV dedi: Windows önerilen olarak hangi çözünürlüğü gösteriyor? (son çare monitör üzerindeki tuşlarla manuel olarak kendiniz kaydırmanız gerekiyor) Genişletmek için tıkla... Peki ben DDU ile sürücüyü silip tekrar kursam ne olur? Sorunumu format atarken monitörü sıfırlayarak çözdüm. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2021-09-29 070242.png 29,1 KB · Görüntüleme: 49 Son düzenleme: 30 Eylül 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
ParastyleV dedi: Windows önerilen olarak hangi çözünürlüğü gösteriyor? (son çare monitör üzerindeki tuşlarla manuel olarak kendiniz kaydırmanız gerekiyor) Genişletmek için tıkla... Peki ben DDU ile sürücüyü silip tekrar kursam ne olur? Sorunumu format atarken monitörü sıfırlayarak çözdüm.