Ekran saliselik siyah olup geliyor

Schwagos

Centipat
RAM
16 GB
Ekran kartı
RX 7700 XT
Anakart
B650M S2H
İşlemci
Ryzen 5 7600
Arkadaşlar birkaç gündür ekranım birden saliselik siyah oluyor ve hemen geri geliyor göz kırpma kadar hızlı oluyor ama rahatsız ediyor. Bunun sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar birkaç gündür ekranım birden saliselik siyah oluyor ve hemen geri geliyor göz kırpma kadar hızlı oluyor ama rahatsız ediyor. Bunun sebebi ne olabilir?

Gün içinde ne kadar yaşanıyor bu? Ayrıca hocam kusura bakmayın ama imzanızdaki Evercool CS 02 göz kırptı benim işlemcimi soğutamıyor belki sizinkini de soğutamıyordur müsait olduğunuzda değiştirirseniz iyi olur.

Gün içinde ne kadar yaşanıyor bu? Ayrıca hocam kusura bakmayın ama imzanızdaki evercool CS 02 göz kırptı benim işlemcimi soğutamıyor belki sizinkini de soğutamıyordur müsait olduğunuzda değiştirirseniz iyi olur.

Yani hocam fark etmediğimde oluyor bazen o yüzden ne kadar olduğunu bilmiyorum fakat çok olmuyor bazen diyelim. Ve bende soğutmayı değiştirmeyi düşünüyorum fakat bütçem yok maalesef.

Yani hocam fark etmediğimde oluyor bazen o yüzden ne kadar olduğunu bilmiyorum fakat çok olmuyor bazen diyelim. Ve bende soğutmayı değiştirmeyi düşünüyorum fakat bütçem yok maalesef.

Sıkıntı yok hocam zaten kış havalar soğuk ısınmaya başlayınca değiştirirsiniz. Belki kabloda sıkıntı vardır belki de güzel sabitlememişsinizdir monitörünüz nedir ve ne zaman olmaya başladı bu?

Sıkıntı yok hocam zaten kış havalar soğuk ısınmaya başlayınca değiştirirsiniz. Belki kabloda sıkıntı vardır belki de güzel sabitlememişsinizdir monitörünüz nedir ve ne zaman olmaya başladı bu?

Hocam sanırım monitörü aldığımdan beri var ama ben fark etmedim çok temassızlık sorunu yaşadım kaç kere servise gönderdim ama yok. Kabloya dokununca bile ekran gidiyor monitörüm Excalibur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı