Pixel1 Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #1 Merhabalar. Laptopumun ekranı sadece bu şekilde kalıyor. Görsel olarak aşağıya koydum. Sadece imleç ve parlaklık var. Ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri IMG20210417232249.jpg 79 KB · Görüntüleme: 58 Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2021
Merhabalar. Laptopumun ekranı sadece bu şekilde kalıyor. Görsel olarak aşağıya koydum. Sadece imleç ve parlaklık var. Ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Z Zero1675 Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 20 18 Nisan 2021 #2 Bir sürü sebebi olabilir dün arkadaşımda oldu YouTube'da çözümü olacaktır eğer olmuyorsa Windows onarımı yapın ayarlardan.
Bir sürü sebebi olabilir dün arkadaşımda oldu YouTube'da çözümü olacaktır eğer olmuyorsa Windows onarımı yapın ayarlardan.
Pixel1 Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #3 Laptoptan insan sesi çıkıyor yardım edin. Zero1675 dedi: Bir sürü sebebi olabilir dün arkadaşımda oldu YouTube'da çözümü olacaktır eğer olmuyorsa Windows onarımı yapın ayarlardan. Genişletmek için tıkla... Laptoptan insan sesi çıkıyo
Laptoptan insan sesi çıkıyor yardım edin. Zero1675 dedi: Bir sürü sebebi olabilir dün arkadaşımda oldu YouTube'da çözümü olacaktır eğer olmuyorsa Windows onarımı yapın ayarlardan. Genişletmek için tıkla... Laptoptan insan sesi çıkıyo
Z Zero1675 Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 20 18 Nisan 2021 #4 Pixel1 dedi: Laptoptan insan sesi çıkıyor yardım edin. Laptoptan insan sesi çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Pazartesi bilgisayarcıya götürün o sesin çözümünü bilmem.
Pixel1 dedi: Laptoptan insan sesi çıkıyor yardım edin. Laptoptan insan sesi çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Pazartesi bilgisayarcıya götürün o sesin çözümünü bilmem.
benmuhammed Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.532 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul - Turkey 18 Nisan 2021 #5 Pixel1 dedi: Laptoptan insan sesi çıkıyor yardım edin. Laptoptan insan sesi çıkıyo Genişletmek için tıkla... Nasıl bir ses hocam?
Pixel1 dedi: Laptoptan insan sesi çıkıyor yardım edin. Laptoptan insan sesi çıkıyo Genişletmek için tıkla... Nasıl bir ses hocam?
Pixel1 Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #6 benmuhammed dedi: Nasıl bir ses hocam? Genişletmek için tıkla... Bir erkek sesi konuşuyor biraz robotik.
benmuhammed dedi: Nasıl bir ses hocam? Genişletmek için tıkla... Bir erkek sesi konuşuyor biraz robotik.
benmuhammed Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.532 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul - Turkey 18 Nisan 2021 #7 Pixel1 dedi: Bir erkek sesi konuşuyor biraz robotik. Genişletmek için tıkla... Hocam virüs olabilir...
Pixel1 dedi: Bir erkek sesi konuşuyor biraz robotik. Genişletmek için tıkla... Hocam virüs olabilir...
Pixel1 Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #8 benmuhammed dedi: Hocam virüs olabilir... Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır bir şey indiremiyorum ama. Pixel1 dedi: Uzun zamandır bir şey indiremiyorum ama. Genişletmek için tıkla... İndirmiyorum.
benmuhammed dedi: Hocam virüs olabilir... Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır bir şey indiremiyorum ama. Pixel1 dedi: Uzun zamandır bir şey indiremiyorum ama. Genişletmek için tıkla... İndirmiyorum.
Casillas Ronaldo Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 937 Çözümler 1 18 Nisan 2021 #9 Pixel1 dedi: Bir erkek sesi konuşuyor biraz robotik. Genişletmek için tıkla... Nece konuşuyor.
benmuhammed Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.532 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul - Turkey 18 Nisan 2021 #10 Pixel1 dedi: Uzun zamandır bir şey indiremiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Win + Ctrl + Shift + B yapmayı deneyin.
Pixel1 dedi: Uzun zamandır bir şey indiremiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Win + Ctrl + Shift + B yapmayı deneyin.