Ekran sürekli git gel yapıyor

Leonidas02

Kilopat
Makaleler
4
4. kez aynı sorunu yaşıyorum. Chrome kullanmadığım süre boyunca hiç yaşamadım bu yüzden Chrome ile mi alakalı diye de düşünmüyor değilim. Ayrıca bu görüntü sorunu hariç ekran git gelden sonra titreme yapıyor (videonun sonlarında yer alıyor). Cihazı yeniden başlatınca sorun ortadan kalkıyor. Servislik bir sorun mu? Sıcaklık sorunundan dolayı zaten yollayacağım, değişim için extra bir sebep olur benim adıma. Video linki:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Önemli değil umarım yanlış değildir çok uzun süre önce yapmıştım.
Merhaba, sorun ve çözüm şekli doğru. Donanım hızlandırma açık cihazlarda ekranda pikselleşme kıpraşma oluyor. Kapatınca düzeliyor. Lakin bu sorun Ram'den mi GPU'dan mı yazılımdan mı kaynaklı diye düşünmeden edemiyorum. Sorun donanımda mı yazılımda mı? Bunu çözememek rahatsız ediyor beni. Çünkü 3090 ekran kartı mevcut cihazda yük işlemciye binmesin diye donanım hızlandırmayı açıyorum. Sistem rahat çalışıyor fakat bu seferde chrome'da pikselleşmeler, gitgeller oluyor. Canım fena sıkılmakta :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı