Ekran süresi ne kadar olmalı?

TRamoG

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba şunu merak ediyorum, ekran sürem fazla ve azaltmaya çalışıyorum. Mesela günlük Max 3 saat filan ama öyle olmuyor; ders, sosyal medya ve iş dolayısıyla 3 saati geçiyor, acaba bu konuda bilgisi olan tecrübesi olan doğru kullanım veya sağlıklı olan hangisi bilen arkadaşlar varsa cevaplarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam size olan önerim sosyal medyayı olabildiğince hayatınızdan çıkarmanız benim telefonda ekran sürem 30dk mesajlaşmama YouTube izlememe falan yetiyor.

Not: Biliyorum ki bu örnek biraz aşırı ama sonuçta bir örnek ben yapabiliyorum.

Evet yapılabilir ama öğrenci olduğum için ders ve sosyal medya filan olunca bir de sosyal medyada küçük bir hesap için içerik falan da oluşturuyorum bu yüzden geçiyor ekran süresi 1-2 gün 3 saat ten az kullandım ama devamı çok zor.

Evet yapılabilir ama öğrenci olduğum için ders ve sosyal medya filan olunca bir de sosyal medyada küçük bir hesap için içerik falan da oluşturuyorum bu yüzden geçiyor ekran süresi 1-2 gün 3 saat ten az kullandım ama devamı çok zor.

Bende öğrenciyim hocam. Bu tür ders dışı aktiviteleri hafta sonuna atarsan yaparsın ya da benim gibi program kur 30Dk'yı geçince telefon kilitleniyor o zaman çok iyi yönetmeyi öğreniyorsun.

Evet aslında bu kilitleme seçeneği mantıklı bir fikir sağlık açısından bunu daha disiplinli bir şekilde tekrar deneyeceğim bakalım inşallah başarırız.

Arkadaşlar merhaba şunu merak ediyorum, ekran sürem fazla ve azaltmaya çalışıyorum. Mesela günlük Max 3 saat filan ama öyle olmuyor; ders, sosyal medya ve iş dolayısıyla 3 saati geçiyor, acaba bu konuda bilgisi olan tecrübesi olan doğru kullanım veya sağlıklı olan hangisi bilen arkadaşlar varsa cevaplarsa sevinirim.
Bağımlılık yapıyor madde den beter özellikle instagram çok zor burakması ben sildim ekran sürem 9 saatten 5 saate düştü dahada indirmeye çalışıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı