Ekran Titremesi Geçmiyor

Olabilir ekran herzlerini wireless sinyalleri etkileyebilir bir deneyin isterseniz?

Modemi masayı delerek kablolarını geçirmiştik yarın ilk işim modemi başka yere taşıyıp öyle bakmak olacak kardeş sağolasın önerin için deneyeceğim.

Önemli değil her zaman

Son düzenleyen: Moderatör:
@hamdimrl kardeş modemi yarım metre uzaklaştırdım monitörden sanki tireme daha çok olmaya başladı. En azından bir denemeydi, denedik... Sorun kasada sanırım ya...

Merhabalar o sorun monitörden kaynaklı. Bende de R9 270 ekran kartı var. VGA monitöre dönüştürücü ile bağladım dalgalanmalar oluyor. VGA çıkışı olmayan çoğu ekran kartını VGA bir monitöre bağlayınca titreme yapar. Başta sinir ediyordu ama sonradan alıştım ben.

Sorun kasada değil sende, sana söyledim gidip vatanbilgisayar`da bir Dvi monitörde test et. Sen ne yapıyorsun arkadaşım?

Son düzenleme:
Sorun kasada değil sende, sana söyledim gidip vatanbilgisayar`da bir Dvi monitörde test et. Sen ne yapıyorsun arkadaşım?

Kardeş senin dediğin aklımda VATAN Şubesinin oralara işim düşerse götüreceğim kasayı. Modemden dolayıda titremeler olabilirmiş o yüzden bi denedim. Ama sanırım en kesin çözüm dediğin gibi gidip VATAN'da DVİ bir monitörde test ettirmek olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…