Dot Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 183 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel Güvenlik (Silahlı) 26 Ekim 2020 #11 Win + G yaptıktan sonra ortada çıkan barın sağında ayar sekmesi var. Ona tıklayıp sol alttan ''Yakalanıyor'' kısmından ayarlayabilirsin The2ndSlimShady dedi: Sesi kaydetmesi için bir ayarı var mı yoksa kaydetmiyor mu? Genişletmek için tıkla...
Win + G yaptıktan sonra ortada çıkan barın sağında ayar sekmesi var. Ona tıklayıp sol alttan ''Yakalanıyor'' kısmından ayarlayabilirsin The2ndSlimShady dedi: Sesi kaydetmesi için bir ayarı var mı yoksa kaydetmiyor mu? Genişletmek için tıkla...
T The2ndSlimShady Centipat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 269 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #12 Dot dedi: Win + G yaptıktan sonra ortada çıkan barın sağında ayar sekmesi var. Ona tıklayıp sol alttan ''Yakalanıyor'' kısmından ayarlayabilirsin Genişletmek için tıkla... Ben de bir kurcalayayım dedim tam fark ettim siz yazdınız. Teşekkür ederim yardım etmeye çalışan herkese.
Dot dedi: Win + G yaptıktan sonra ortada çıkan barın sağında ayar sekmesi var. Ona tıklayıp sol alttan ''Yakalanıyor'' kısmından ayarlayabilirsin Genişletmek için tıkla... Ben de bir kurcalayayım dedim tam fark ettim siz yazdınız. Teşekkür ederim yardım etmeye çalışan herkese.
aa2 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #13 OBS hem beleş hem de kullanımı falan kolay.
Dot Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 183 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel Güvenlik (Silahlı) 26 Ekim 2020 #14 The2ndSlimShady dedi: Ben de bir kurcalayayım dedim tam fark ettim siz yazdınız. Teşekkür ederim yardım etmeye çalışan herkese. Genişletmek için tıkla... Ayarlarınızı yaptıktan sonra deneme amaçlı bir video açıp ekran kaydı alın. Veya bir arkadaşınızla görüntülü arama yapıp ekran kaydı alın. Bazen hata verebiliyor uygulama. Sonucu paylaşırsanız sevirim.
The2ndSlimShady dedi: Ben de bir kurcalayayım dedim tam fark ettim siz yazdınız. Teşekkür ederim yardım etmeye çalışan herkese. Genişletmek için tıkla... Ayarlarınızı yaptıktan sonra deneme amaçlı bir video açıp ekran kaydı alın. Veya bir arkadaşınızla görüntülü arama yapıp ekran kaydı alın. Bazen hata verebiliyor uygulama. Sonucu paylaşırsanız sevirim.
aa2 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #15 aa2 dedi: OBS hem beleş hem de kullanımı falan kolay. Genişletmek için tıkla... Xmavi ne var yani çaldıysam
aa2 dedi: OBS hem beleş hem de kullanımı falan kolay. Genişletmek için tıkla... Xmavi ne var yani çaldıysam