a.k.a joe Hectopat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Şubat 2015 #1 Arkadaşlar, rootsuz video çekme programı arıyorum yardım eder misiniz? Önerileriniz nelerdir ?
A Azyer_Cokisyapar Ziyaretçi 9 Şubat 2015 #2 Google Play Store'da ücretli olarak Screencast , ücretsiz olarak ise SCR Screen Recorder uygulamaları mevcut.
Google Play Store'da ücretli olarak Screencast , ücretsiz olarak ise SCR Screen Recorder uygulamaları mevcut.
ClintEastwood Hectopat Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 271 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2015 #3 Ekran videosu çekebilmek için telefonunuzun rootlu olması gerekir. Eğer telefonunuz rootlu ise SCR programını tavsiye ederim ben onu kullanmıştım zamanında
Ekran videosu çekebilmek için telefonunuzun rootlu olması gerekir. Eğer telefonunuz rootlu ise SCR programını tavsiye ederim ben onu kullanmıştım zamanında
E egemen_4321 Hectopat Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2015 #4 mobizen adlı uygulama rootsuz ekran videosu çekebiliyor ama ne kadar iyi bir program bilmiyorum
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 11 Şubat 2015 #5 LiteCam [Yazım yanlışı yok. LiteCam birleşik yazılıyor.] Android adlı program ile Root'suz ekran videosu çekebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 11 Şubat 2015
LiteCam [Yazım yanlışı yok. LiteCam birleşik yazılıyor.] Android adlı program ile Root'suz ekran videosu çekebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et