- Makaleler
- 4
Apowersoft ücretsiz Icescream filigranlı.Ücretsiz mi?
Apowersoft ücretsiz Icescream filigranlı.Ücretsiz mi?
Apowersoft, onlineymiş. Başka yok mu acaba?Apowersoft ücretsiz Icescream filigranlı.
Apowersoft, onlineymiş. Başka yok mu acaba?
Herhangi bir durum için -25 saniyelik bile olsa- çekip, arkadaşlara yahut bir yerde paylaşmak için istiyorum. Öyle Youtube'a falan koymak için değil.Ekran kaydedicisini ne için istiyorsun?
Destekliyor.Az önce indirip kurdum ve 32bit desteklemediğini farkettim.
İndirdim ve kurdum, "Sisteminiz 32bit ve sisteminizle uyumlu değil." demişti halbuki.Destekliyor.
FPS önemsenir, çünkü pozisyon anlatırken bozuk bozuk anlatmak istemiyorumFPS'i önemsemiyorsanız HyperCam veya CamStudio (Camtasia değil). Ya da D3DGear.
Yanlış indirmişsin, sitesine girip 32 bit indiriniz.İndirdim ve kurdum, "Sisteminiz 32bit ve sisteminizle uyumlu değil." demişti halbuki.
FPS önemsenir, çünkü pozisyon anlatırken bozuk bozuk anlatmak istemiyorum![]()
Şu an indiriyorum. Herhangi bir ücret yahut aşırı bir gereksinimler istiyor mu hocam? biraz endişelerim var daYanlış indirmişsin, sitesine girip 32 bit indiriniz.
Ücretsiz ama istediğim sistem oyuna göre değişir.Şu an indiriyorum. Herhangi bir ücret yahut aşırı bir gereksinimler istiyor mu hocam? biraz endişelerim var da![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.